A mai nők, aki aranyos, meg normális, értekelik ha a pasi (21 éves) még szűz?
Figyelt kérdés
2008. aug. 21. 21:48
1/15 anonim válasza:
Sok nő szereti ha kezdő a pasi így úgy gondolják maga urai tudnak lenni a szexben.Értékelik azt nem tudom.Én 18éves voltam mikor elveszítettem a szüzességem és nem szolt semmit az akkori barátom.
2/15 anonim válasza:
Nekem annak idején értékelte az első csajom. "Azért jó a szűz pasi, mert úgy idomítod be, ahogyan te szereted."
3/15 anonim válasza:
szerintem igen. én lány vagyok és szerintem ha eg férfi még érintetlen (akármennyi idős) de ha idősebb és még szűz és csak nekem adja oda magát az szerintem nagyon jo dolog
4/15 anonim válasza:
Én lány vagyok, 21 éves. Engem aranyosnak, normálisnak, kedvesnek mondanak, de én nem tudnám értékelni, ha szűz pasim lenne. Tekintve, hogy nekem 21 évesen már gyerekem van. Nem lenézlek miatta, mert biztos van, aki értékeli, de én nem tudnék kapcsolatot elképzelni egy teljesen kezdő fiúval. Én 15 éves korom óta élek nemi életet, nem vagyok egy ringyó, az első párommal 3 évig voltunk együtt.
5/15 anonim válasza:
en ertekelnem az biztos.a mai vilagban eleg ritka az ien,foleg ha 1 kicsit meg jol is nezel ki,sztem van meg aki ertekeli:)
6/15 anonim válasza:
szerintem te még pont határeset vagy. mert szerintem a kamaszkor arra való, hogy kitapasztald milyen lesz később egy igazi kapcsolat, mit kell olyankor csinálni, és húszonévesen meg már a kamaskorban kialakult dolgokat alkalmazni, vagy fejleszteni. szerintem ez olyan mintha egy kisbaba, csak 6évesen kezdene el járni. arra akartam klyukadni, hogy mindennek megvan a maga ideje.
de, ha vígasztal akkor sokan nem így gondolják, és teljesen el vannak halva a szűz fiúktól.
7/15 anonim válasza:
nem tudom, de nekem mindenképpen ez a gyengém..és tudom, hogy nem csak én vagyok ezzel így.
8/15 anonim válasza:
sztem nem baj főleg ha a csaj is szűz
9/15 anonim válasza:
én lány vagyok, és úgy gondolom hogy ha 30 évesen egy fiú/férfi szűz, az gond, de 21 évesen :) én ezt értékelem, biztos egy rendes fiú vagy :)
10/15 anonim válasza:
Most nem tudom, miért kell lepontozni, csak azért, mert nekem más a véleményem. Elnézést, de mostmár igencsak idegesít, hogy itt csak a SZŰZKURVÁK véleménye a mérvadó. Mondtam én bármi rosszat a kérdezőre??? Csak megmondtam neki, hogy nekem ez nem jönne be, mert azt szeretem, ha egy férfi tapasztalt. Akkor most mi is a baj a válaszommal? Olyan szerencsétlen kis hülyék vagytok ti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!