Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek egy srác mondaná...

Szerintetek egy srác mondaná hogy ő még szűz, ha ez nem is lenne igaz?

Figyelt kérdés
Szóval adott egy 20 éves fiú, és azt mondja hogy ő még szűz. Mondana ilyet egy fiú, ha nem lenne igaz? Ha mondana akkor mi lenne a célja ezzel?

2012. nov. 2. 01:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Írd le nekem ezt a fiút egy kicsit? Milyena stílusa? vagy úgy külsőre? alacsony magas? és milyen a viselkedése?
2012. nov. 2. 01:40
 2/10 anonim ***** válasza:

Te szűz vagy mert akkor lehet azt gondolja így könnyebben megtud fektetni.

Vagy igazat mond.

2012. nov. 2. 01:43
 3/10 A kérdező kommentje:
Nos magas, vékony, sportos, de nem azaz agyongyurt izmos alkat. Őszintén vannak nála sokkal helyesebb fiúk is, nem mondom hogy csúnya,nekem nagyon bejön. Folyton bókol nekem.:) Viselkedésre nagyon kedves. :) Igazából azért merült fel bennem ez a kérdés, mert külföldi a srác, és talán úgy gondolja hogy ezzel bevágodna?!! nemtudom...
2012. nov. 2. 01:48
 4/10 anonim válasza:
Na egy újabb szerencsétlen, akit bekapott egy afrikai fekete csaló.
2012. nov. 2. 02:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ba-rom aki ezt beismeri. Ezt titkolni kell, mert körberöhögnek a szemetek, illetve a nők meg kivágnak a szemétbe. Szűz palinak nem terem 20 felett rendes nő. Max valami extra nebáncsvirág lányról lehet szó, aki nagyon félénk, érzed,hogy fél tőled, akkor előhazudhatod neki,hgoy szűz vagy, így jobban megnyugszik,hogy egy párosszexben még tapasztalatlan kanjószág fitymálja.
2012. nov. 2. 02:52
 6/10 A kérdező kommentje:

Hát haver, nem afrikai, úgyhogy ezt benézted ;]

#5 hm...érdekes gondolat, ha valaki bejön nekem, akkor pont az érdekel legkevésbé hogy ő szűz vagy sem...elég szomorú ha ezt gondolod... nos én nem vagyok "nebáncsvirág" szóval nem vettem magamra..:D igazából csak érdekelt hogy egy fiú mondana-e ilyet ha nem lenne igaz, mert felőlem lehet szűz vagy sem akkor is érdekel maga az ember...ja és én már nem vagyok szűz

2012. nov. 2. 03:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Jajj! de jó hogy nem vagy szűz! Ajjajj, ez aztán a királyság. Én 27 vagyok, és nem értek a nőzéshez, ezért nincs, pedig asszem leehtett volna azért jónéhányszor. Pinát még csak filmen meg képen láttam, de még a nyakam körül sem volt, mert császárral születtem. Annyira pinaidegen vagyok :))) Hidd csak el, ha egy merev kretén aki nem annyira járatos a párosszexben nem elégítene ki, sok nő elhajtaná a fenébe. nem látná meg a faszit benne. A zömének kínos volna. Lehet ,hogy neked is, csak még egyenlőre te magad sem akarod belátni, hogy hátrányos helyzetű egy kevésbé tapasztalt farok.
2012. nov. 2. 03:06
 8/10 A kérdező kommentje:
neharagudj, de szerintem ez hülyeség :D mindenki elkezdi valahol... és senki sem születik úgy hogy rögtön első alkalommal elviszi csúcsra a nőt...sőt...nekem egyáltalán nem kínos, szerintem ez csak azoknak az, akik csak szexelni akarnak egyet és annyi...
2012. nov. 2. 03:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen. Néha én is szoktam. 16/F
2012. nov. 2. 08:49
 10/10 A kérdező kommentje:
De ha már nem vagy az, akkor miért mondod? Mit vársz ettől?
2012. nov. 2. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!