Elsősorban 18-22 közötti csajok, nálatok előny hátrány, vagy teljesen mindegy, hogy ha egy srác hajt rátok, szűz-e?
Senki nem mondaná meg rólam, hogy szűz vagyok, csúnya sem vagyok, méreteim is rendben vannak, magabiztos is vagyok, szám is elég nagy, stb... Csak épp nem vagyok az a típus, aki bárkivel összefeküdne, a szerelemre várok.
19 F
Nem zavarna sőt cukinak tartanálak
18/L :)
tökmindegy. ha magabiztos vagy, az a jó. egyébként díjazom én is az ilyet, jó hogy őszinte vagy :)
18L
Sok hasonló gondolkodású nő kellene még, mint ti csajok.:))
Én is ezt látom, hogy ha kiderül, akkor minden ellenére kb. két lépés hátra többnyire a hatás.
erre mi a megoldás? kerülöd a témát mint a pestist. majd 1. alkalom után ha megkérdezi: le ülsz a kanapéra Al Bundy pózba [terpesz, kielégült fej, kéz a gatyában :D] és azt mondod.
-most már nem.
Szerintem ez nem lenne fer. Igaz nem is úgy mutatkozom be, Szia! Xy vagyok és szűz.
Minden esetre jót nevettem, kösz.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!