Egy 23 éves haverom még szüz és bezárkózót srác hogy segithetnék rajta?
Nem is csodálom hogy teljesen bezárkózott és hogy még szűz. Annyi hibás bunkó nő futkározik odakint, én is sokszor depressziós leszek ezektől. Valami megoldás valóban kéne, általában suliban, könyvtárakban kisebb összejöveteleken nem diskóban lehet normális lányokat találni, vagyis aránylag normális lányokat. Én sem tudom hogy fogok majd jó kapcsolatra szert tenni ha ilyen emberek vesznek körül amilyenek úgy átlagban az emberek.
Remélem sikerül kinyílni a barátodnak, 23 évesen muszáj lesz kimásznia otthonról. Ne hagyd hogy összeomoljon. Ez a sok idióta aki bunkó hozzászólásokat ír nem tudja átélni a helyzetet mert ők maguk a probléma okozója, részben miattuk és az ő fajtájuk miatt jutott idáig a barátod.
Amit tudok javasolni, menjetek el valamerre, valami baráti kirándulásra, egyébként még irigylem is a csávót, nekem még barátaim sincsenek, senki akivel beszélhetnék. Ha gondoljátok dumálhatunk, írj privátot és beszélgethetünk a dologról. Még találkozhatunk is. :D
lol "ha ennyire blabla.. téged is érdekel" na de ehm a kérdező és a kérdéses személy is fiú,, lol.
Hát azt akartam javasolni, hogy vigyétek el úgymond "élni" bulizni, meg ilyenek, nem csak a részegre ivás, bulizás meg egyebek számítanak életnek csak nem tudtam jobb szót.
De ha jól értem ő ezt nem akarja, akkor viszont így elég nehéz lesz, esetleg egy kedves barátnőt meglehet kérni hogy lógjon már vele, nem összejönni csak barátkozni. Vagy szimplán dumálni akármi, HA megoldható. Vagy otthonra áthívni egy két barátot úgy hogy ő is ott van, persze nem 10-20 embert hanem hogy családiasabb legyen a hangulat meg ő is feltudjon oldódni, valahogy bevonni mondjuk pókerezni, vagy twister vagy akármi. Más ötletem sajnos nem igazán van, meg nem nagyon tudok elképzelni.
Másképp hogy lehetne, valahogy bele kell vinni ezekbe a szituációkba, mert pont ezekből lesz több. Más megoldást nem látok. De ez azért elég nehéz azt tudom, főleg neki.
Na az előttem lévő is írt jókat, főleg például az, hogy "23 évesen muszáj lesz kimásznia otthonról. Ne hagyd hogy összeomoljon.".
Na és tényleg, lehet ő ezt most nem látja problémának, meg neki így jó, de Hülyeséget csinál, a saját hülyesége vinné a rosszba, amin ő persze nem lát át. A kirándulás is jó, persze értelemszerűen szimpi lány barát szintén meghívva vagy aki tetszik. Aztán valahogy elérni hogy megnyíljon, gondolkoztam hogy lehetne vele pc-s játékokról dumálni, de lehet kellemetlenül érezné magát, szóval valami szimpla, d hát úgyis adja magát a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!