Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Egy 23 éves haverom még szüz...

Presy kérdése:

Egy 23 éves haverom még szüz és bezárkózót srác hogy segithetnék rajta?

Figyelt kérdés
Bővebben barátnőmmel akivel lassan egy éve együtt vagyunk van egy báttya , rendes gyerek végülis elég okos jó tanuló jól rajzol számitástecknikába jártas de nagyon vissza fogott nehezen nyit mások felé és már 23 éves és se barátnő se egy két kósza kaland semmi nem volt amin én 19 évesen tul estem már és szegény srác máár nincs is mersze ennyi idősen próbálkozni mert egyre egyre jobban fél csalódástól persze ezt mi nem beszéltük meg mert ez neki kinos dolog igy nem utalunk rá nem beszélünk ilyesmiről . Otthon ül folyamatosan videojátékokkal játszik .Nem pufi gyerek neem olyan rosz vágásu csak nincs ugy igénye arra hogy nőknek megtetszedjen nem tesz érte bulizni max báttyával menne el de ő se ér rá mi meg ugy 3iknak nem igazán jönne el . Vmi tipp segitség ?
2012. aug. 21. 18:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
ajánld fel magad :)
2012. aug. 21. 18:41
 2/13 no89 válasza:
ha ennyire kifejtetted meg mondtál róla akkor téged is érdekel :)
2012. aug. 21. 18:42
 3/13 anonim ***** válasza:
De mégis,hogy néz ki?
2012. aug. 21. 18:42
 4/13 A kérdező kommentje:
komoly választ ha lehet.
2012. aug. 21. 18:43
 5/13 A kérdező kommentje:
rövid haju magas szemüves srác vékony de nem gebe szem szine barna kicsit olyan háát rosz ezt mondanom de ilyen kocka aki sokat ül gép előtt ami igaz is . :D de kedves közvetlen akit ismer csak mások előtt bezárkózott akit nem ismer.
2012. aug. 21. 18:45
 6/13 anonim ***** válasza:
18%
Játsszon tovább, jobban jár.
2012. aug. 21. 18:46
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem is csodálom hogy teljesen bezárkózott és hogy még szűz. Annyi hibás bunkó nő futkározik odakint, én is sokszor depressziós leszek ezektől. Valami megoldás valóban kéne, általában suliban, könyvtárakban kisebb összejöveteleken nem diskóban lehet normális lányokat találni, vagyis aránylag normális lányokat. Én sem tudom hogy fogok majd jó kapcsolatra szert tenni ha ilyen emberek vesznek körül amilyenek úgy átlagban az emberek.

Remélem sikerül kinyílni a barátodnak, 23 évesen muszáj lesz kimásznia otthonról. Ne hagyd hogy összeomoljon. Ez a sok idióta aki bunkó hozzászólásokat ír nem tudja átélni a helyzetet mert ők maguk a probléma okozója, részben miattuk és az ő fajtájuk miatt jutott idáig a barátod.

Amit tudok javasolni, menjetek el valamerre, valami baráti kirándulásra, egyébként még irigylem is a csávót, nekem még barátaim sincsenek, senki akivel beszélhetnék. Ha gondoljátok dumálhatunk, írj privátot és beszélgethetünk a dologról. Még találkozhatunk is. :D

2012. aug. 21. 18:47
 8/13 anonim ***** válasza:

lol "ha ennyire blabla.. téged is érdekel" na de ehm a kérdező és a kérdéses személy is fiú,, lol.

Hát azt akartam javasolni, hogy vigyétek el úgymond "élni" bulizni, meg ilyenek, nem csak a részegre ivás, bulizás meg egyebek számítanak életnek csak nem tudtam jobb szót.

De ha jól értem ő ezt nem akarja, akkor viszont így elég nehéz lesz, esetleg egy kedves barátnőt meglehet kérni hogy lógjon már vele, nem összejönni csak barátkozni. Vagy szimplán dumálni akármi, HA megoldható. Vagy otthonra áthívni egy két barátot úgy hogy ő is ott van, persze nem 10-20 embert hanem hogy családiasabb legyen a hangulat meg ő is feltudjon oldódni, valahogy bevonni mondjuk pókerezni, vagy twister vagy akármi. Más ötletem sajnos nem igazán van, meg nem nagyon tudok elképzelni.

Másképp hogy lehetne, valahogy bele kell vinni ezekbe a szituációkba, mert pont ezekből lesz több. Más megoldást nem látok. De ez azért elég nehéz azt tudom, főleg neki.

2012. aug. 21. 18:49
 9/13 anonim ***** válasza:

Na az előttem lévő is írt jókat, főleg például az, hogy "23 évesen muszáj lesz kimásznia otthonról. Ne hagyd hogy összeomoljon.".

Na és tényleg, lehet ő ezt most nem látja problémának, meg neki így jó, de Hülyeséget csinál, a saját hülyesége vinné a rosszba, amin ő persze nem lát át. A kirándulás is jó, persze értelemszerűen szimpi lány barát szintén meghívva vagy aki tetszik. Aztán valahogy elérni hogy megnyíljon, gondolkoztam hogy lehetne vele pc-s játékokról dumálni, de lehet kellemetlenül érezné magát, szóval valami szimpla, d hát úgyis adja magát a helyzet.

2012. aug. 21. 18:55
 10/13 A kérdező kommentje:
köszi a utolsó 3 komment nagyon jókat irtattok nagyon sokat tud gépről beszélni stb most volt egy lány 3 hétig velük lakott ilyen albérlő mivel ők is azok vele egy koru lány de az a kifejezeten az a fajta aki mindenkivel flörtöl és szegény srácot széditette látam sokat próbálkozot nála be is jött neki de csak ámitotta és sztem ez még jobban a mélybe lökte.
2012. aug. 21. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!