Presy kérdése:
Egy 23 éves haverom még szüz és bezárkózót srác hogy segithetnék rajta?
Figyelt kérdés
Bővebben barátnőmmel akivel lassan egy éve együtt vagyunk van egy báttya , rendes gyerek végülis elég okos jó tanuló jól rajzol számitástecknikába jártas de nagyon vissza fogott nehezen nyit mások felé és már 23 éves és se barátnő se egy két kósza kaland semmi nem volt amin én 19 évesen tul estem már és szegény srác máár nincs is mersze ennyi idősen próbálkozni mert egyre egyre jobban fél csalódástól persze ezt mi nem beszéltük meg mert ez neki kinos dolog igy nem utalunk rá nem beszélünk ilyesmiről . Otthon ül folyamatosan videojátékokkal játszik .Nem pufi gyerek neem olyan rosz vágásu csak nincs ugy igénye arra hogy nőknek megtetszedjen nem tesz érte bulizni max báttyával menne el de ő se ér rá mi meg ugy 3iknak nem igazán jönne el . Vmi tipp segitség ?2012. aug. 21. 18:38
11/13 anonim válasza:
Miért avatkozol bele a magánéletébe? Foglalkozz a sajátoddal!
12/13 anonim válasza:
Jobban is járt, hogy begubózott. Az aljas női nemet jobb, ha elkerüli messziről. Én is csak csalódtam bennük, amióta aktívan ismerkedem velük, úgy jövök rá, hogy mennyire alja népség ez. Szomorú, hogy több rendes fiú van, mint rendes lány.
13/13 anonim válasza:
ezzel azért vitatkoznék. Szerintem, pont hogy jó, hogy legalább megpróbálja kicsit kizökkenteni. Persze lehet ő már elszokott ettől, meg nem is annyira igényli, de azért ott volt az a 3 hetes dolog, biztos neki is jó érzés volt hogy egy lánnyal flörtöl.
Egyébként is meg kell "edződnie" vagy túl érzékeny lesz az ilyen dolgokra. Azt meg csak így lehet. Simán elképzelhető, hogy nyugodtan élhet így tovább, és mondjuk 27 évesen majd lesz egy barátnője, de mit veszíthet egy kis tapasztalattal. Elmennek egyszer kétszer bulizni, vagy valahova, legalább lesz valami élménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!