25 éves szűz ffi vagyok, van most egy barátnőm, valszeg jövő hét akció. Köv. érdekelne, hogy hogy kell berakni, milyen mozdulatokat kell csinálni, hogy kell "jónak lenni az ágyban"? Láttam filmeket, de nem tudom h a valóságban is olyan egyszerű-e.
Ne mond el neki hogy szűz vagy, mert lehet a végén ott hagy!
Inkább mond azt neki hogy régen voltál csajjal, és kicsit béna vagy...
igen, inkább mond el neki!
nagyobb ciki ha nem érti h mivan és miért nem sikerülnek dolgok...
amúgy meg elsőre hosszú előjátékot javasolok!
esetleg egy masszázs, amit kezdesz a hátán majd ergo felső le, majd kicsatolod a melltartóját is, majd haladsz lefelé legúzod a nadrágját, masszírozod a lábait combjait, halad egyre beljebb a kezeiddel a puncijához csak körülött amolyan gyenge húzásokkal, szóval remélem érthető.......aztán lekerül a tanga vagy francia bugyi vagy bugyi...:) aztán elkezdheted megújjazni.....majd mondhatod h forduljon meg ugyanúgy kis olaj a mellei haladsz lefelé ezt mind gyengéden, majd leérsz.....majd ismét megújazhatod...aztán ki is nyalhatod majd előveheted és meg is bacchatod! :)
ez mind arra jó hogy felfedezz mindent, felfedezd az összes apró porcikáját!!! stimmt???
Ez még nem jelent semmit. Az egyetemen nem tanítják a szeretkezést de talán felvethetnétek:))
Csak a vizsgáztató személyében egyezzetek meg előre:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!