Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy elvben a férfiak szeretik a szűz lányokat, de a valóságban meg gáznak tartják?
Figyelt kérdés
Itt minden szűz lányos kérdésnél szinte ömlengenek, hogy milyen jó és szép lenne... 21éves vagyok és barátom amikor meghallotta, hát lesett az álla, és utána mondta is, hogy nem örül neki különösebben, mert eddig elég tapasztalt barátnői voltak. Hát köszi szépen...
Ez tényleg csak ilyen 'tesszük a szépet a Gyk-n duma', a valóságban meg csak vesződségnek tartják vagy csak az én barátomnak ez a véleménye?
2015. nov. 10. 18:11
11/13 anonim válasza:
Még szűz vagyok, most vagyok először párkapcsolatban, és egyáltalán nem tartja gáznak. Különösebben nem alkotott erről véleményt, csak hogy mindenkinek maga dolga mikor veszíti el és kivel, meg hogy neki nem baj. Ezeket mondta.
12/13 anonim válasza:
Egy taplót fogtál ki! Normális, tapasztalt pasit ez nem zavar.
Én is voltam már tanító bácsi és máskor is szívesen lennék ha úgy alakulna! /F.
13/13 anonim válasza:
én nem tartom gáznak, sőt, szerintem erény, nem csesztetem aki nem szűz, de nem is ribi, de erős jó pont ha szűz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!