Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elrontottam mindent?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elrontottam mindent?

Figyelt kérdés

Van egy srác, "jó barát", aki már több éve fűzöget. Nekem sem közömbös, de mivel ez a tipikus falu bikája, vagy nem is tudom, hogy nevezzem, így nem mertem beadni neki a derekam, pedig sokszor megtörténhetett volna az köztünk. Sok dologtól tartottam, többek között attól is, hogy csak arra kellek neki és utána kiröhög, nem vesz komolyan. Addig-addig húztam, míg nem megírta nekem, feladja többet nem próbálkozik. Nem hittem el neki. Aztán pár hét után írtam neki, és tényleg azt tapasztalom, hogy lesz***ja a fejem, pedig Isten látja lelkem, tényleg nem azért csináltam vele ezt mert jót szórakoztam rajta, hanem mert féltem, hogy utána minden megváltozik. Most úgy érzem egy "lehetőséget" szalasztottam el, és lehet ő tényleg komolyan gondoltam vele,de már hiába írtam neki, hogy nézzünk meg egy filmet...nem...mindig elfoglalt.

Valami ötletek, hogyan hozhatnám helyre a kapcsolatunkat? Vagy hagyjam inkább és lépjek túl? Köszönöm a válaszokat!

21/L

2016. jún. 9. 21:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
54%
igen, elrontottal mindent...most mar ne alazkodj meg annyira hogy megprobalod visszakonyorogni magad
2016. jún. 9. 21:36
 12/19 anonim ***** válasza:
79%
én is probálkozom egy lánynál napi szinten, de a lelkem mélyén tudom hogy már semmi értelme nincs. szerintem inkább lépj rajta túl.
2016. jún. 9. 21:38
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Hidegfront közeleg, fárad az elmém, túl hosszú, nem olvasom el. Jár a zöld kéz?
2016. jún. 9. 22:08
 14/19 anonim ***** válasza:
49%

Sajnos errol le kene mondanod.

Esetleg ird meg neki, hogy elszurtad adjon megegy eselyt a dolognak.

2016. jún. 9. 22:24
 15/19 A kérdező kommentje:

Nem zaklatom úgy döntöttem, ha ennyiből nem esett neki le mit akarok, ennél egyértelműbb már nem tudok lenni.

Ha annyiban marad, akkor így jártam.

2016. jún. 9. 22:33
 16/19 anonim ***** válasza:
67%

Ha nem vetted volna észre, kérdező, pontosan úgy táncolsz, ahogy a falu bikája fütyül. Nagyon is jól tudja, hogy mit miért tesz, nem véletlenül ő a falu bikája. Ismeri a női lelket, és nagyon jól tudja, hogy csak idő kérdése, hogy az ágybetétje legyél.

Csak gondoltam, szólok...

2016. jún. 9. 22:38
 17/19 A kérdező kommentje:

A falu bikáját nem úgy értettem, hogy mindenkit megdug akit csak tud.

Hanem a kemény mag tagja, szeret bulizni, csajozni viszont nem tud, de a kinézete miatt másznak rá.

Csak nekik nem kellenek a nők.

Egy dolog miatt tartottam tőle, egy lánnyal összejárt egy időben, és én igazából tudtam minden dologról, mert akkor a lány még barátnőm volt.

Mondjuk az a lány olyan is volt, tehát érthető volt számomra, hogy nem kell a pasiknak csakis arra, ezt mondtam is neki.

Mindegy, regényeket lehetett volna írni erről, hogy megértsétek, ennyiből nem derülnek ki dolgok, már én is látom. Viszont rövidebben már nem tudtam leírni.

2016. jún. 9. 22:46
 18/19 Csak_egy_pasas ***** válasza:

Én úgy hiszem jól tetted…

Azt hiszem, csak szórakozna veled. Ne sajnáld!

2016. jún. 10. 10:40
 19/19 anonim ***** válasza:

Hogy én ilyen sz#rokat minek olvasok végig.

De véleményem szerint is csak azt tudod tenni amit az egyes írt ,azaz vissza "szopizod" magad. Vagy felejted.

2016. jún. 10. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!