Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mindent elrontottam?
A napokban egismerkedtem egy 14 éves lánnyal, akivel összejöttem, de eprsze a szülei tudta nélkül. Mindent jól ment a mai napig.. Sajnos a napokban eléggé perverz voltam.. 18+-korosztályos témákról beszélgettünk facebook-on... De sajnos a szülei ezt észrevették és az apukája küldött egy fenyegető üzenetet, amiben ez állt.
Esetleg még helyre tudnám valahogy ezt hozni? :( Az apukájától nagyon tartok.. Már bocsánatot is kértem facebook-on tőle, de őt ezt nem érdekli... A lányától mindenképpen elakart tiltani. :( A lány nagyon szeretem.... Tudom, hogy ezt így ezek után nem lehet elhinni... Tisztában vagyok vele, hogy hibáztam. :( Bár, ne írtam volna olyanokat a lányának... NAGYON SZERETEM és BÁRMIT MEGTENNÉK ÉRTED.... Mit tanácsoltok?:( 19/F
Szerintem a saját érdekében felejsd el a csajt
Szerez magadnak legalább egy 16 évest
Nincs oka feljelenteni. Ha beszélgetsz a lánnyal az hogy a francba minősülhetne zaklatásnak? Mégha nem csak beszélnétek róla...akkor sem tudnának feljelenteni, így meg pláne semmi alapja. Max attól tarthatsz hogy az apja egy bézbóz ütővel vár téged a kapu előtt :D
2es, a selejt pedig szerintem te vagy...
Hivatalos személlyel mint rokonnal fenyegetőzni.... Gagyi trükk. Bánj óvatosan a lánnyal, a legjobb pedig az lenne, ha személyesen mennél el beszélni a szüleivel. Megnyugtatlak, egy ujjal sem bánthatnak, mert akkor ők szívják meg. Beszéld meg velük a dolgot.
Egyébként meg felejtsd el a lányt. Nem való hozzád korban. 16 éveset keress minimum.
Nem ismerem a lányt, de mivel elég primitív az apja, szerintem felejtsd el az egészet, sok mindenről nem maradsz le.
Ha pedig nagyon akarod a lányt, akkor meg várj a megfelelő pillanatra és a szüleinek is próbálj kedveskedni.
BTW: A 18+ téma alatt, ha azt ecsetelted, hogy így meg úgy megcsinálnád, vagy küldjön fotót magáról akkor tényleg lépj le.
Ez nagyon gáz... 19 vagy nem kene az életeddel valamit kezdeni? Inkább kislanyokra/kislanyra irszkalsz ra közösségi oldalakon... raadasul perverz dolgokat... Szanalmas.
16F
3aska... semmi gond nincs ezzel?
A kérdező pedofil, ami pedig a leggusztustalanabb dolog a világon.
19 évesen egy 13 éves tinikével szexről beszélni, az perverzió és pedofília.
hagyjad a francba a csajt, keress egy idősebbet.
az apja meg gondolom nem is tudja a korod, ha "majdnem felnőttnek" nevez.
honnan tudod hogy az apja írta ezt a levelet?
az ő facebook fiókjáról kaptad, vagy így képen? mert ilyet én is írok neked bárkivel
8aska
"TINIKÉVEL.......PEDOFÍLIA"
Oké...azt hiszem fölösleges bármit is mondanom. Viszont előbb olvass utána a szavak jelentésének mielőtt dobálózol velük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!