Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindent elrontottam. Mit tehetnék?
Lassan hat hónapja megismerkedtem a jelenlegi szerelmemmel, és egy hónapja hivatalosan is összejöttünk. Nekem hihetetlenül fontos lett volna, hogy ünnepejük még az ilyen apró hónapfordulókat is, azonban ő előző kapcsolatában nem ehhez volt szokva, így nem igazán foglalkozott a dologgal.
Én azt írtam neki, hogy szakítsunk. Természetesen nem úgy értettem, pusztán arra céloztam, keressünk új dátumot a kapcsolatunknak, amit le is írtam, azonban félreértette. Sikerült tisztáznom vele a dolgokat, azonban azt mondta, pár napig egyedül szeretne lenni, és átgondolni a dolgokat. Azt mondta, ne aggódjak, ami valamilyen szinten visszaadta az életkedvemet, de túlságosan félek, hogy a valós szakítás mellett fog dönteni.
Eddig valahányszor hasonló szituációba kerültem, az illető elhagyott, és igazából ez is erősíti a félelmemet. Mit tehetnék? ...
Jól vagy, amúgy?
Ha neked fontos akkor miért írsz neki ilyeneket?
Nem jobb lenne szóban beszélni esetleg?
Keresd fel és beszélj vele minél hamarabb, ne várj a csodára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!