Avas olajat fogyasztottam, elrontottam a gyomrom, mit tehetnék?
Legalább is erre tippelek.
Sajnos több mindenbe is került az olajból (még sütibe is) így többször ettem belőle, hol kevesebbet, hol többet - az ételek ízén nem éreztem a bajt.
Azóta puffadok, főleg étkezések után érzem nagyon nehéznek a gyomrom, néha hányingerem is van. Hasmenés, hányás nincs.
Ez tart 4. napja. Mit javasoltok? Víz, C vitamin?
Gyömbér teát is fogyasztottam tegnap, talán segített.
Amikor hányingered van, stb. stb. végy be egy kávéskanál szódabikarbónát, igyál rá egy pohár vizet. = megböfögtet, elvileg "szétveti" a gyomrodban azt a kaját, amitől éppen akkor nem érzed jól magad.
Tartózkodj néhány napon át a "normális" étkezéstől, egyél u.n. diétás, gyomorkímélő kajákat: kétszersült, igen-igen vékonyan megkenve vajjal, egy kis fokhagymával esetleg. Síma háztartási kekszet, sós vízben főtt krumplit, főtt tojás sárgáját, rengeteg citromos teát.
Kell, hogy a gyomor és a belek kiürüljenek, semmi zsíros, fűszeres és puffasztó kaját (káposzta, bab, stb.) ne egyél.
Máskor ne sajnáld kiönteni a már öreg olajat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!