Ha ázsiai utam előtt fogyasztottam már drogot lehet e belőle gondom?
Figyelt kérdés
A legtöbb ázsiai országban életfogytiglannal, halállal büntetik a drogfogyasztást. Ha drogot már nem fogyasztok kint, de a vér/vizelet kimutatja, börtönbe kerülök?
Bizonyítható ha nem külföldön fogyasztottam?
2015. júl. 21. 14:18
1/2 anonim válasza:
attol függ hány nappal előtte fogyasztottad,
de am nem értelek honnan tudnák meg? ha elutazol és nem vagy droghatás alatt akkor minek végeznének ilyen teszteket rajtad ott kinn??
2/2 anonim válasza:
Kérdés, hogy mennyivel előtte történt, de egyébként sincs túl nagy esély arra, hogy drogtesztet végezzenek rajtad. A vízumigénylésben és a belépéskor kitöltött formanyomtatványra persze ne írd le, de ez úgyis magától értetődő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!