Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam mindent?
Van egy srác, "jó barát", aki már több éve fűzöget. Nekem sem közömbös, de mivel ez a tipikus falu bikája, vagy nem is tudom, hogy nevezzem, így nem mertem beadni neki a derekam, pedig sokszor megtörténhetett volna az köztünk. Sok dologtól tartottam, többek között attól is, hogy csak arra kellek neki és utána kiröhög, nem vesz komolyan. Addig-addig húztam, míg nem megírta nekem, feladja többet nem próbálkozik. Nem hittem el neki. Aztán pár hét után írtam neki, és tényleg azt tapasztalom, hogy lesz***ja a fejem, pedig Isten látja lelkem, tényleg nem azért csináltam vele ezt mert jót szórakoztam rajta, hanem mert féltem, hogy utána minden megváltozik. Most úgy érzem egy "lehetőséget" szalasztottam el, és lehet ő tényleg komolyan gondoltam vele,de már hiába írtam neki, hogy nézzünk meg egy filmet...nem...mindig elfoglalt.
Valami ötletek, hogyan hozhatnám helyre a kapcsolatunkat? Vagy hagyjam inkább és lépjek túl? Köszönöm a válaszokat!
21/L
*gondolta volna velem
Bocsánat!
Igazán humoros vagy első :D
De sajnos nem vagyok ilyen közönséges
Jajjj, de gyerekes.
Hagyd, jön majd más!
(de ott lehetőleg ne legyél ennyire szerencsétlen)
A lányok miért akkor akarnak mindig valamit, ha már túl késő?:D
21/F
Köszönöm a kedves hozzászólásokat!
Mindenkinek jár a zöld kéz! :D
8-as! Azért, mert nőkből vagyunk, és ha valaki nem hozza egyértelműen a tudtunkra mit akar, mi is habozunk!
De mindenkinek igaza van, én vagyok egy balf****sz :d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!