Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elrontottam mindent?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elrontottam mindent?

Figyelt kérdés

Van egy srác, "jó barát", aki már több éve fűzöget. Nekem sem közömbös, de mivel ez a tipikus falu bikája, vagy nem is tudom, hogy nevezzem, így nem mertem beadni neki a derekam, pedig sokszor megtörténhetett volna az köztünk. Sok dologtól tartottam, többek között attól is, hogy csak arra kellek neki és utána kiröhög, nem vesz komolyan. Addig-addig húztam, míg nem megírta nekem, feladja többet nem próbálkozik. Nem hittem el neki. Aztán pár hét után írtam neki, és tényleg azt tapasztalom, hogy lesz***ja a fejem, pedig Isten látja lelkem, tényleg nem azért csináltam vele ezt mert jót szórakoztam rajta, hanem mert féltem, hogy utána minden megváltozik. Most úgy érzem egy "lehetőséget" szalasztottam el, és lehet ő tényleg komolyan gondoltam vele,de már hiába írtam neki, hogy nézzünk meg egy filmet...nem...mindig elfoglalt.

Valami ötletek, hogyan hozhatnám helyre a kapcsolatunkat? Vagy hagyjam inkább és lépjek túl? Köszönöm a válaszokat!

21/L

2016. jún. 9. 21:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Írd meg neki, hogy szeretnéd bocsánatkérésként leszopni.
2016. jún. 9. 21:24
 2/19 A kérdező kommentje:

*gondolta volna velem

Bocsánat!

2016. jún. 9. 21:24
 3/19 anonim ***** válasza:
Valamit nem értek. Ezek szerint az ismerkedés szerinted azt jelenti,hogy szopunk nyalunk majd elkezdjük egymást megismerni? Hát akkor most elmondom,hogy ez hülyeség.Lehet ám randizni is nem kell egyből szopninyalni.
2016. jún. 9. 21:25
 4/19 A kérdező kommentje:

Igazán humoros vagy első :D

De sajnos nem vagyok ilyen közönséges

2016. jún. 9. 21:25
 5/19 A kérdező kommentje:
Második!Azt nem írtam bele, de nem jelenti azt, hogy ez i kimaradt volna.
2016. jún. 9. 21:26
 6/19 anonim ***** válasza:

Jajjj, de gyerekes.

Hagyd, jön majd más!

(de ott lehetőleg ne legyél ennyire szerencsétlen)

2016. jún. 9. 21:27
 7/19 anonim ***** válasza:
71%
# 5 akkor fogalmazd meg értelmesen a kérdést mielőtt kiírod.
2016. jún. 9. 21:31
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

A lányok miért akkor akarnak mindig valamit, ha már túl késő?:D

21/F

2016. jún. 9. 21:31
 9/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves hozzászólásokat!

Mindenkinek jár a zöld kéz! :D

2016. jún. 9. 21:33
 10/19 A kérdező kommentje:

8-as! Azért, mert nőkből vagyunk, és ha valaki nem hozza egyértelműen a tudtunkra mit akar, mi is habozunk!

De mindenkinek igaza van, én vagyok egy balf****sz :d

2016. jún. 9. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!