Elrontottam mindent?
Figyelt kérdés
tegnap nagyon elrontottam a matek érettségit, nme lesz meg a 12 pontom se... én leszek az osztály bohóca, mert még a leghülyébb is tudott valamit... a függvény tábla se segített sokat..
olyan szarul érzem magam. most ne gyertek azzal, hogy tanulni kellett volna meg stb, mert tényleg készültem rá, de nem tehetek róla, hogy sehogy nem megy a matek
2016. máj. 4. 12:49
1/6 anonim válasza:
Fogod magad és elmész javítóra/szóbelire. Ha az sem sikerül, akkor nincs szükséged arra az érettségire egyáltalán. Vannak szakiskolák, első körben lehet oda kellett volna menni.
2/6 anonim válasza:
Ha annyira nem megy a matek már rég el lehetett volna intézni a felmentésedet.
3/6 anonim válasza:
Az első részt megoldottad?
Mert ha az jó, akkor nagyjából meglenne a huszonöt százalék a ketteshez
4/6 anonim válasza:
Egy elégségest még a legbutább is össze tud szedni matek írásbelin, neked is meglesz
5/6 A kérdező kommentje:
mindkét részből összesen 7 pontot számoltam össze..
olyan hülye vagyok hogy még a legegyszerűbbet se tudtam megoldani
2016. máj. 4. 13:21
6/6 anonim válasza:
Ne hülyézd le magad semmiképp. Az ember hibázik, majd szépen kijavítod, ha valóban nem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!