Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem képesek a lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képesek a lányok elfogadni a tarantulámat?

Figyelt kérdés

Van egy három éves madárpókom, Hernandez. Soha semmiért sem adnám el. Nagyon megszerettem, érdekes, szép állat, és nem is értem, az emberek miért félnek tőle.

Na, de ez nem is lényeg. Eddig az összes barátnőm csak cseszegetett miatta, volt olyan, aki azt mondta, nem hajlandó átjönni és a szobában aludni amíg az az "izé" (van neve is...) ott van a közelében. Értem én, hogy ez egy fóbia, de szegény Hernandez nem ártott neki semmit és nem is akart, meg amúgy sem tud kimászni a terráriumból. Másik barátnőm el akarta adatni velem, addig cseszegetett, amíg sajnos meg kellett válnom a barátnőmtől. Volt, aki azt mondta, hogy ez a legundorítóbb dolog, amit valaha látott és választásra kényszerített.. Miért adnám el a háziállatom? Én se adattam el vele a macskáját, pedig utálom a macskákat.

Szerintetek találok olyan csajt aki félreteszi a hiszit, és lehet vele kompromisszumot kötni, esetleg összebarátkoztatni Hernandezzel? :(

21F

2016. jún. 5. 23:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

:-DDDDDDDDDDDDDDDD

Tarts inkább vízilovat panelban, azt lehet könnyebben elfogadják :-D

2016. jún. 6. 17:10
 22/24 anonim ***** válasza:
Fura, lehet, hogy csak a neveltetésem miatt van de szerintem olyan természetes mindenféle állat. Feltéve, hogy biztonságosan tartják, megfelelő körülmények között, legálisan (nem tudom pont ehhez a pókhoz kell-e engedély).
2016. jún. 6. 18:06
 23/24 anonim ***** válasza:

A barátom szintén madárpókot tart, a neve IV. Eper (azért IV, mert ő már a negyedik pókja). Először nekem is nehezemre esett így aludni például, de szeretem a barátom, ő szereti a pókját, amit meg kell tenni, azt meg kell tenni. Igazából az első pár alkalom után már semmi bajom nem volt. Már egyáltalán nem félek, vagy undorodok a madárpókjától, sőt, megszerettem, bár a kezembe nem szívesen veszem, de amíg egy üvegfal vagy fél méter távolság választ el minket egymástól, addig barátok vagyunk.

Szerintem, ha egy hozzám hasonló gyáva, pókfóbiás lány meg tudta szeretni, akkor másnak is menni fog, csak akarni kell. Egyébként, ha közelről nézed, egész aranyosak.

17/L

2016. jún. 6. 18:34
 24/24 A kérdező kommentje:

Nincs olyan, hogy egy pók megcsíp, mert "nem kedvel". Akkor csíp meg, ha támadva érzi magát, ha zaklatják. Ez nem személyfüggő. Akárki meg is foghatná, nem bántaná.

Köszi amúgy a válaszokat:)

2016. jún. 6. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!