Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem tudom elfogadni. (többi lent)
Barátommal 3 és fél hónapja együtt vagyunk. Az elején volt szó ilyen kényes témákról, ahol megtudtam hogy még szűz de már orális szexelt (csak azt) .. (amúgy mind a ketten szüzek vagyunk) és még azóta se tudom feldolgozni meg elfogadni, állandóan azon kattogok hogy mikor és kivel meg hol és állandóan képek jönnek be...
Mit csináljak hogy el tudjam fogadni és ne zavarjon és ne agyaljak ezen
?? (a "sz*pd le te is" és a hasonló válaszokat légyszi mellőzzük)
he?!?!
nem értem, mi lenne ha már szexelt is volna...
amúgy a válasz a kérdésedre: felejtsd el, semmi közöd hozzá, az előtted volt, semmi köze a veled való kapcsolatához
3#
Igen fiatal vagyok, épp ezért nem is akarok nemi életet élni.
Istenem..jaj rendkívül intelligens egyede lehetsz a fajtádnak-idióta fiatal p...csa-, és ha volt szexuális tapasztalata? Akkor mi van?
Az ilyen mindent túlhisztiző, misztifikáló nőket el kéne hajtani a francba egy lakatlan szigetre, aztán ott idegesítsék egymást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!