Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Ha lenne egy barátnőtök, aki szüz lenne, maximum hány évesen tudnátok ezt elfogadni neki? Ill. amikor elveszitek neki, hogyan védekeznétek?
És akkor mi van ha valaki 34-évesen is szűz? Nagyon jó érzés, ha te veheted el neki.
Én szüzen szeretkeztem egy nem szűz lánnyal aki már nagyon tapasztalt. Olyan béna voltam, högy ő nyugtatgatott, vetkőztette magát, mert nekem meggyűlt a bajom a cipzárral.:DDDDDDDDDD Szóval abszolút a csaj irányított. És nem érzem cikinek. Ő sem nevetett, élvezte, tetszett neki, akkormeg?
Kicsit off, de lényeges! Pont, hogy gumival lenne jobb (most tekintsünk el a nemi betegségek részétől)!
1. Mert ha izgul a lány, akkor kevésbé nedvesedik, a gumin meg azért van egy kis síkosítás, ami jól jön ilyenkor.
2. Minek tömje magát hormonokkal, mikor még nem hosszútávú kapcsolatról beszélünk? (Mert igenis egy mérföldkő lehet a szex része) Ha már minden áron szedni akar, akkor csak egy bizonyos idő eltelte után, amikor már fix a kapcsolat, és érdemes "beruháznia" az egészségét, és a pénzét is..
3. A megszakítás meg szóba se jöjjön, az nem védekezés! Nem hiányzik szegény lánynak, hogy egy esetleges terhességgel kezdje a nemi életét! Az első alkalom pedig a lányról kéne szóljon, nem pedig arról, hogy arra koncentrálsz, hogy mikor vegyed ki, ami nem mellesleg elég illúzióromboló...
Bocsi az offért, de kikívánkozott belőlem, főleg a megszakításos része miatt, nehogy még valakinek ötletet adjon..
"Elsőnél mindenképp ajánlott natúran, szóval tabi vagy megszakítás."
Hülye idióta. Téged kéne naturban s...ggbe rakni egy negyedmétetes néger brokival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!