Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maximum hány kilós lánnyal jönnétek össze?
Ez a kérdés ebben a formában hülyeség. Nem azt fogom megnézni, hogy hány kiló, hanem hogy emellé hogyan tartja magát, milyen alakja van, stb. ezek sokkal fontosabbak mint az hogy mennyit mutat a mérleg.
Meg ugye az sem mindegy hogy hány centi...
Egyetlen barátnőmet/jelóltet sem állitottam mérlegre eddig.azt mondanám hogy olyasmi lányokkal mint én.173cm 50-60kg.
de nem mondok maximumot,mert a mostani barátnőm 168cm és pont70kg és annak ellenére,hogy elég husi nagyon szerizem.
27N/l
Nem vagyok sem leszbikus sem biszex, csak lány. Tehát nem teljesen a kérdésre válaszolok. DE a súly nem mérvadó ...
1: hány cm-hez nézzük?
2: én 168 cm vagyok és 52-3 kg, de egyáltalán nem mondanám magam soványnak, a csontjaim a vékonyak.
Plusz ugye az izom nehezebb, mint a zsír. De a csontozata minden embernek más és más és e kilókba ez is sokat nyom. Tehát ezzel senki ne foglalkozzon még magán sem, hogy hány kg, mert nem az a mérvadó, hanem a formáid. De nyilván a 60 és a 120 közt már ezzel nem lehet magyarázni a különbséget azért :D
Meg az eloszlás. Ha valakinek nagy a melle, az bizony mellenként+1-1,5 kiló.
Ha ez az 3 kiló a hasamon vagy a felkaromon van: megszólnak érte.
Ha viszont a fenekemen, combjaimon és/vagy a mellemen: akkor meg én vagyok az isten.
És ugye emellé van, hogy sokan akik alkatilag teltek egyszerűen képtelenek leadni azt a "plusz" X kilót, mert az már nem fog egészségesen lejönni róla.
Szóval szerintem hagyjunk ezt a képmutató "hány kiló" vitát, Mert szerintem senki sem rugdosná ki Kim Kardisiant/Christina Hendricset/Nicky Minajt az ágyából, pedig lehet rajtuk is pont annyi plusz van XY másik nőn, csak más eloszlásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!