Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk,19-20 éves szűz lányra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk,19-20 éves szűz lányra mennyit várnátok maximum az első szexszel?

Figyelt kérdés
Rólam van szó. Úgy érzem, kicsit kinőttem már abból a korból, amikor az emberek általában elveszítik a szüzességüket, mégsem akarom elsietni a dolgot, mert még nem állok készen a dologra.
2015. máj. 20. 13:52
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
77%
Én bármennyit, de a legtöbben sajnos nem így vannak vele. Vigyázz, hogy ne add magad könnyen, aztán a kapcsolatból meg végül nem lesz sok. Sok sikert!
2015. máj. 20. 13:53
 2/31 anonim ***** válasza:

amennyi időre szüksége van a lánynak.

Mondjuk ha alapvető erotika van (hosszú csók, tapi), akkor nem is lenne gond, ha nem fekszünk le, jóideig.

De ha ez sincs, az számomra egy komolytalan kapcsolat.

2015. máj. 20. 13:54
 3/31 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagyok prűd, már nagyon várom az első szexet. Sajnos még nem volt barátom sem, de remélem ez egy éven belül megváltozik. :)
2015. máj. 20. 13:56
 4/31 anonim ***** válasza:

Ameddig szeretné.

21/f

2015. máj. 20. 13:57
 5/31 anonim ***** válasza:
Nekem nem kellett sokat várnom. De ha akarta volna, bármeddig! Mert szeretem!
2015. máj. 20. 13:58
 6/31 anonim ***** válasza:
Ha szeretem, akkor várok. Nem tudom mennyit, mert még nem voltam ilyen helyzetben.
2015. máj. 20. 14:05
 7/31 anonim ***** válasza:
az első bokorig! tedd szét a lábad, mit jópofizol
2015. máj. 20. 14:05
 8/31 anonim ***** válasza:
92%

Úgy írsz erről, mintha 28 éves szűz lennél... Nem "nőttél ki" semmiből. Teljesen normális 19 évesen szűznek lenni. Sokan azt hiszik, hogy minden lány 14 évesen már aktív szexuális életet él, pedig én bőven találkozom 19-20 éves szüzekkel.

A válasz a kérdésre: Hónapokat simán, de azért éveket ne.

2015. máj. 20. 14:08
 9/31 anonim ***** válasza:
3hónapot.
2015. máj. 20. 14:08
 10/31 datass ***** válasza:

Nem nőttél ki egyáltalán a korból! Az hogy barátod sem volt az sem probléma, nem ír le téged. Nem találtál hozzád való férfit és nem adtad le az igényeidet. :)

Kérdésedre válaszolva: 1 hónapot maximum.

2015. máj. 20. 14:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!