Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk,19-20 éves szűz lányra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk,19-20 éves szűz lányra mennyit várnátok maximum az első szexszel?

Figyelt kérdés
Rólam van szó. Úgy érzem, kicsit kinőttem már abból a korból, amikor az emberek általában elveszítik a szüzességüket, mégsem akarom elsietni a dolgot, mert még nem állok készen a dologra.
2015. máj. 20. 13:52
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
29%
Szexre nem várok, szüzikékkel nem kezdek. Lehet lepontozni.
2015. máj. 20. 14:17
 12/31 memus94 válasza:
Én épp elmúltam 20 mikor összejöttem a barátommal (aki az első). Kicsit féltem az első alkalomtól, de tudtam hogy nem fog siettetni. Másfél hónap után feküdtünk le először, de többet is várt volna ha kell :) Viszont ha nem lett volna az elejétől kezdve nagy az összhang kettőnk közt akkor nem biztos hogy ilyen hamar lefeküdtem volna vele
2015. máj. 20. 14:27
 13/31 anonim ***** válasza:
Max fél órát. 35/F
2015. máj. 20. 14:32
 14/31 anonim ***** válasza:
kb 1 hónapot. 25/F
2015. máj. 20. 14:35
 15/31 anonim ***** válasza:

Fél év - 1 év.

Szerintem azért fél év alatt már kiderül egy srácról ha csak azért van veled. Most lehet mondani, hogy bármennyit, de ez is fontos része egy kapcsolatnak. Ha mellette lenne petting akkor talán több mint 1 évet. Viszont azért, ha nem vallásosság miatt, akkor azért 1 év után már elgondolkozik az ember, hogy akkor miért is vannak velem, ha testileg ennyire nem akar.

2015. máj. 20. 14:39
 16/31 anonim ***** válasza:

lánytól függ. Ha úgy látom, hogy alapból van szexre lehetőség, látom rajta, hogy csak idő kérdése, nem akarja elkapkodni, akkor várok, viszont ha kijön, hogy egy aszexuális, aki irtózik, akkor nem igazán várnék.

Összességben azt mondanám 2 hónap (1 hónap minimum, 3 ha csak hülyeség miatt nem jött össze)

De én már 30 vagyok, 20 évesen vártam volna többet is ha van jövője.

2015. máj. 20. 14:50
 17/31 anonim ***** válasza:
Pont annyit, amennyit megérdemel a jelleme alapján. Kb bő fél évet tudok elképzelni, annál többet várni azért furcsa lenne akármilyen istennő is.
2015. máj. 20. 15:19
 18/31 anonim ***** válasza:
2 honapot max
2015. máj. 20. 15:31
 19/31 A kérdező kommentje:
Azért fél évnél többre ém sem gondoltam. És az, hogy nem akarok már aznap ágybam kikötni, nem jelenti azt, hogy máris aszexuális lennék.
2015. máj. 20. 17:10
 20/31 anonim ***** válasza:

én a 2-es vagyok.

azért "amennyi időre van szükség" alatt azért nekem is úgy volt evidens hogy azért ne 3 hónap felett kelljen várni.

3 hónap bőven elég ahhoz, hogy lássa a lány hogy kész rá vagy sem. De sokan csak 1 hónapot vagy 2-3 hetet várnak. Számomra ez az evidens. De a 3 hónap se gond, de fél évig tuti nem.

Még talán ha fiatal barátnőm lenne de 18+?

2015. máj. 20. 17:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!