Első autónak Opel Astra F vagy egy Suzuki swift? Maximum az autóra van 300. 000ft . Ebböl milyet?
4 fős a cslád de használnám sokszor egyedül is !
Vegyesen mennék vele városba és országúton is !
172 cm magas vagyok .
swift.
Nekem az van 3 éve, meg vagyok vele elégedve. Igaz, 3 fős a család, de legtöbbször egyedül használom.
Van egy 1.0-ás Swiftünk, meg egy 1.4-es F Astránk. Az Astra masszívabb, tágasabb, nagyobb a csomagtartója is.
A Swiftet viszont személy szerint jobban kedvelem igaz jobb lenne az 1.3-as motorral.
Ennyiért sanszos, hogy a Swiftből vagy netán a sedan változatból fogsz jobb állapotút találni.
Ha csóró vagy akkor suzuki, csak sedan, mert abból kevesebb van, és könnyebb választani, sokat meg kell nézned!
4 fős családnak? CSAK OPEL!!!!!!! 1000 szer leírtam, de most is le fogom! Végy a kezedbe 2 telefont, egy kis táskát (10*15*6 cm) És egy meggyes bombát, vagy fél literes ásványvizet! Végezetül kérd meg a párodat, ő is vegye magához azokat a dolgokat amiket utazáshoz magával szokott vinni! És egyszerre szálljatok be! Nekem már 3 éve szuzukim van! Sedan! A csónakmotort, sátrazós cuccokat, evezők, mentőmellények, szóval egy csomó mindent bele bírok pakolni tök jó!! De hogy beszállásnál letudjam tenni úgy a dolgaim hogy ne a szélvédő előtt a műszerfalon csúszkáljanak,de mégis kéznél legyenek, még nem tudtam megoldani! Egy fosss kényelmetlen szűk sz..ar autó a swift! Mondom nekem is ez van, olcsó és gurul! Szüleim, öcsém, opel fanok. Van belőle 3 g-s f-es minden. Akár hányszor beszállok, mindig ugyan az az érzés fog el, mint mikor meglátom valahol Isla Fisher-t! Nekem miért nincs ilyenem???!!!! Ha most van 300 ezred, akkor később lessz 400 ezred! Az kisebb kompromisszum, mint a swift! Halál komolyan mondom!
Köszi a választ , hát igen anyagilag a Swift akkor jobb lenne !?
De kicsi ? Énis azt halottam ,hogy sokkal jobb az Opel csak a Suzukit nem nagyon kell javítgatni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!