Maximum 600 ezrem van autóra, ilyet vegyek?
Sziasztok!
Első autóm megvétele előtt állok. A keretem 600.000 Ft, jó lenne, ha ebből az átíratás költsége is kijönne, de ha van valami jó, akkor 600 + átírás.
Ami nagyon tetszik, az az A3-as Audi, nem tudom ennyiért mennyire "rizikó". Amiket még nézegettem: 4-es Golf, Ford Focus, Ford Mondeo-ból is van pár, Fiat Stilo, Peugeot 206, 307, 406.
Ezek közül, melyik lehet a legjobb választás, illetve, miket javasolnátok még?
Előre is köszönöm!
Ennyiért ezekből az autókból csak roncsokat kapsz.
F Astra, Golf III. Ezekből kijön egy jobb állapotú + átírás + szervíz
Van 600 ezer forintja, és látni a kérdésében, hogynémet vonalon szeretne haladni, erre beírod neki a Suzukit.
Akinek van 600 ezre kocsira, ismétlem KOCSIRA, az nem Suzukit fog venni. Fapados szar, tipikus munkába járós autó.
Egyébként A3-at megúszhatod 550-600-ból, viszont az átírás nem fog kijönni. Ha javasolhatom, 1.8T Quattro-t vegyél. Nagyon stabil kanyarba, télen is, aránylag kevés fogyasztás, abszolút fenntartható autó.
Akinek 600.000 van kocsira annak a relatíve olcsó fenntartású 1.8T nem hinném, hogy belefér. Még ha kategóriájában igaz is rá.
(Egyébként arra kíváncsi lennék, mi kivetnivaló van abban, hogy ennyiért jó Golf 4-et nem kapni)
ennyiből e36 316i-ket találni, audit annyira nem bár az is van régebbi a4 es 1.6 os stb.
De ennyiért inkább a legjobb a 4 es helyett a 3 as golf lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!