Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk,19-20 éves szűz lányra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk,19-20 éves szűz lányra mennyit várnátok maximum az első szexszel?

Figyelt kérdés
Rólam van szó. Úgy érzem, kicsit kinőttem már abból a korból, amikor az emberek általában elveszítik a szüzességüket, mégsem akarom elsietni a dolgot, mert még nem állok készen a dologra.
2015. máj. 20. 13:52
1 2 3 4
 21/31 Thomech ***** válasza:
Hát ameddig szeretné. De, hogy legyen pontosabb idő is max 8 hónap. 19/fiú
2015. máj. 20. 17:57
 22/31 opened paradise ***** válasza:
A házasságig biztos,hogy nem.
2015. máj. 20. 18:14
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem késtél el semmivel. 😉 vagy, legalábbis én úgy vélem. Én is 19 éves vagyok és nekem sem volt még barátnőm és én is szűz vagyok még. Bár mondjuk én magamra nézve egy ici-picit cikinek érzem már, de szerintem én sem vagyok még elkésve. Nekem azt mondják, hogy egyáltalán nem ciki és hogy becsülendő, hogy nem rohanok oda az első ribizlihez, hanem várok a szerelemre. Én is így gondolom, csak azt tartom cikinek, hogy még mi dig nem találtam meg.

Nos, akkor én is azt tudom mondani, hogy örülj neki, hogy a szerelemre vársz és nem erőlteted.

Nincs ezzel semmi gond.

Hogy az eredeti kérdésedre is válaszoljak, ha én megtalálnám a szerelmet, akkor addig várnék ameddig ő akarja. Én akár évekig is várnék, bár egy év után zavarna, hogy még mindig nem bízik bennem.

2015. máj. 20. 18:39
 24/31 anonim ***** válasza:

"becsülendő, hogy nem rohanok oda az első ribizlihez, hanem várok a szerelemre. Én is így gondolom, csak azt tartom cikinek, hogy még mi dig nem találtam meg."

Gondolom ezt olyan csajok mondták neked, akik még csak véletlenül sem akarnak dugni veled. Tipikus önámító kamu duma, hogy csak a szerelmet várod. Hát azért tenni is kéne valamit.

2015. máj. 20. 23:07
 25/31 anonim ***** válasza:

Hát nagyon nem. Súlyos tévedésben vagy! Nem ismersz, nem tudod mi áll a háttérben! Hallgass! Én normális vagyok és igenis arra várok.

De látom tudatlan vagy. Mindenesetre ne írj olyanokat, ami valótlan.

2015. máj. 20. 23:22
 26/31 anonim ***** válasza:
Ameddig maga is levetkőzi a gátlásait/segít átlendülni az átmeneti állapoton/indokolt a várakozás.
2015. máj. 21. 00:09
 27/31 anonim ***** válasza:
rám fél évet vártak.
2015. máj. 21. 03:15
 28/31 anonim ***** válasza:

Aha, te nem akarsz dugni mert ilyen romantikus hős vagy. Találd már ki, hogy büszke is vagy a szüzességedre. Amúgy nem az a baj, hogy várs, hanem, hogy semmit sem teszel a cél érdekében. Tudod, a sültgalamb.

2015. máj. 21. 03:29
 29/31 anonim ***** válasza:

Nem fogok egy jött-ment ribizlivel lefeküdni. Arról én nem tehetek, hogy te nem vártad meg a szerelmet.

2015. máj. 21. 13:28
 30/31 anonim ***** válasza:
Rám már 10 hónapja várnak.
2015. máj. 28. 10:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!