Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miert nem tudnak otthon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem tudnak otthon elfogadni? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
szeretnek valakivel beszelgetni, mit tegyek ha otthon lehordanak a leszbikussag miatt? nem tudok elkoltozni pedig legszivesebben azt tennem. a batyam az egesz csalad elott megszegyenitett... nagyon szomoru vagyok emiatt.
2015. júl. 24. 18:31
1 2 3
 1/23 azureknight0715 ***** válasza:
7%

Hát tényleg gáz. Azzal hogx megtagadod a gyereknemzést hogy a családi ágat továbbvidd és a normális életet megértem a szüleid álláspontját. Mit tegyél? 1. Gyogyulj ki belőle, 2. Költözz el.

Más lehetőséged nemigen van.

2015. júl. 24. 18:33
 2/23 anonim ***** válasza:
0%
Ha jól tudsz főzni-sütni, akkor hozzám költözhetsz, én nem csesztetlek, hogy leszbi vagy :)
2015. júl. 24. 18:36
 3/23 anonim ***** válasza:

Miért nem tudsz elköltözni? Mennyi idős vagy? Te vallottad be, vagy kiderült?

Ha elég idős vagy, próbálj munkát keresni és elköltözni. Hidd el, nem olyan nagy dolog az, mint hinné az ember. :)

2015. júl. 24. 18:38
 4/23 anonim ***** válasza:
0%

Elég nehéz elfogadni az embernek ha az élete értelme beteg deviáns.

Aztán munkád van? Főzni mosni tudsz? Magadat fenntudod tartani?

Ja nem csak divatbzulni...

2015. júl. 24. 18:44
 5/23 anonim ***** válasza:
96%
Szép családod van mondhatom. Szerintem amint lehetőséged lesz rá költözz el otthonról. Ez az ami az én lányommal nem fordulhat majd elő, ha leszbikus lesz, mert el lesz fogadva. 21/f
2015. júl. 24. 18:44
 6/23 anonim ***** válasza:

szegény, rossz lehet..

ha nem rég derült ki, talán még változhat, ha adsz nekik időt. Vagy pedig marad az elköltözés.

2015. júl. 24. 18:46
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem úgy kéne felfogni a gyereket mint az ingyen sört... Melegen is szeretni kell. :) Az ilyen szülők abnormálisak.
2015. júl. 24. 18:46
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Először is azureknight0715, meg 4-es kommentjét tekintsd nemlétezőnek...

Jelenleg sajnos sokat nem tudsz tenni a családoddal, max megpróbálhatsz velük normálisan elbeszélgetni, abban a tudatban, hogy ez az állapot nem végleges. El fogsz tudni költözni otthonról, ami megkönnyíti majd az életedet.

Hülyeség lenne azt mondani, hogy ne foglalkozz velük, mert ők a családod, és ez szinte lehetetlen lenne, de ne is akarj miattuk megváltozni.

Ha már a családodra nem tudsz támaszkodni, lógj minél többet a barátaidnál - így legalább addig sem kell otthon lenned, és jó társaságban is vagy.

2015. júl. 24. 18:48
 9/23 azureknight0715 ***** válasza:
1%
Me most mivan? Ezek is teljesen normális tanácsok. Aztán a szüleiket is meglehet érteni. Sőt én inkább öket sajnálom. Nagyon szar lehet átélni azt hogy a gyerekem akit én nemzettem megtagadja a normális család fogalmát ért ezalatt a férj feleség gyerekek felállást.
2015. júl. 24. 19:05
 10/23 anonim ***** válasza:
shhhh ;)
2015. júl. 24. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!