Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miert nem tudnak otthon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem tudnak otthon elfogadni? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
szeretnek valakivel beszelgetni, mit tegyek ha otthon lehordanak a leszbikussag miatt? nem tudok elkoltozni pedig legszivesebben azt tennem. a batyam az egesz csalad elott megszegyenitett... nagyon szomoru vagyok emiatt.
2015. júl. 24. 18:31
1 2 3
 11/23 aladar12 ***** válasza:

volt egy srác hasonló cipőben, de neked is leírom.

nagyszülők! ha anyádék kidobnak, akkor nagy eséllyel mehetsz hozzájuk, esetleg más rokonok. nem hiszem, hogy az egész családod beszűkültek gyülekezete lenne, vagy csak segítenek azon a rokonon, aki bajban van.

2015. júl. 24. 19:14
 12/23 anonim ***** válasza:

Szia! :)

El tudod nekem privátban bővebben mesélni a dolgot? (lány vagyok)

2015. júl. 24. 19:47
 13/23 anonim ***** válasza:
3%

Ja nézd semmibe a szüleidet, meg akik azt mondják nem kellene erőltetned ezt a bzi témát...

Hallgass a bölcs liberális tanácsadókra... Ők biztos jobbat akarnak neked mint a családod...

2015. júl. 24. 19:49
 14/23 vorarlberna ***** válasza:
Nagyszülőknek gyenge a szíve,nem ajánlom őket, egy 30 as gazdag nimfomán jócsajszi kell neked is, szólók, ha kettőt találtam és párosrandizunk :)
2015. júl. 24. 19:51
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Ne máár. Ez nem arról szól, hogy semmibe veszi a szüleit! Ez nem egy olyan dolog, amit meg lehet változtatni. Nem igaz, hogy nem értik meg egyesek.. Jót akarnak neki? Az lenne a jó, ha elfogadnák, mert ha rájuk hallgat, nem fog boldog lenni...

Egyébként nekem írhatsz privátot, ha gondolod, és bővebben elmeséled.

2015. júl. 24. 20:14
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha szüleim ilyenek lennének leszärnám a fejüket magasról. Így ne akarjanak jót, ha ilyen beszűkült agyúak.

Nem érdemlik meg, hogy foglalkozz velük, nem muszáj elfogadniuk, az ők döntésük, ahogyan a tiéd az, hoy velük élsz továbbra is hagyod őket a fenébe. 21.század és még vannak ilyen emberek, besz arok.

2015. júl. 24. 20:19
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg az a nem normális, ha másokat arra akarunk kényszeríteni, hogy megtagadják a saját érzéseiket. Senkinek nem kéne szégyenkeznie, titkolóznia vagy bocsánatot kérnie a szíve miatt.
2015. júl. 24. 20:19
 18/23 A kérdező kommentje:

kedves kommentelok!

koszonom a valaszokat. jelenleg meg tanulok, most fogok erettsegizni. a nagydzuleim kozul csak egy el es azzal nem tartjuk a kapcsolatot. nem kertem hogy fogadjanak el. nem mondtam hogy szeressenek odahaza, nem szoltam semmit normalisan viselkedem otthon, atjar neha a baratnom de nem muvelunk semmi arra utalot. szimplan csak nem tudott muvel viaszavagni a batyam es ezzel jott hogy nekem meg szegyellni kene magam mert bezartam a szoba ajtot wgy pillanatra mig tampont csereltem. ez alatt a kb 3 perc alatt nem bonyolitottunk le szexualis aktust.. csak mar nem tudott mibe belekotni. a fajo nem az hogy ezt gondolja rolam, hanem hogy sunyi modon megker erre vagy arra intezem a szros dolgait es kedves vagyok vele kozbe meg egy retkes bzinak tart:) hat ez van. nem tartom magam betegnek, vannak beteg emberek a vilagon igen.. akik gyerekeket eroszakolnak, molesztalnak, embert olnek es sorolhatnam. attol hogy nem egy fiuba vagyok szerelmes nem leszek beteg, amugy sem magamutogatasbol teszem. szerintem senkinek sem.jo erzes ha valamelyk szerette ordotva kozol nem egy ember elott ilyesmiket vele.

2015. júl. 24. 20:34
 19/23 anonim válasza:
Szia. Irj nyugudtan, ateltem is hasonlot.:)
2015. júl. 24. 21:52
 20/23 anonim válasza:
Van jelenleg badatnod? Ha igen akkor ne vidd haza mert ot is meg fogjak szegenyiteni
2015. júl. 24. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!