Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képesek a lányok elfogadni a tarantulámat?
Van egy három éves madárpókom, Hernandez. Soha semmiért sem adnám el. Nagyon megszerettem, érdekes, szép állat, és nem is értem, az emberek miért félnek tőle.
Na, de ez nem is lényeg. Eddig az összes barátnőm csak cseszegetett miatta, volt olyan, aki azt mondta, nem hajlandó átjönni és a szobában aludni amíg az az "izé" (van neve is...) ott van a közelében. Értem én, hogy ez egy fóbia, de szegény Hernandez nem ártott neki semmit és nem is akart, meg amúgy sem tud kimászni a terráriumból. Másik barátnőm el akarta adatni velem, addig cseszegetett, amíg sajnos meg kellett válnom a barátnőmtől. Volt, aki azt mondta, hogy ez a legundorítóbb dolog, amit valaha látott és választásra kényszerített.. Miért adnám el a háziállatom? Én se adattam el vele a macskáját, pedig utálom a macskákat.
Szerintetek találok olyan csajt aki félreteszi a hiszit, és lehet vele kompromisszumot kötni, esetleg összebarátkoztatni Hernandezzel? :(
21F
Mint valami dél-amerikai szappanopera xd
Szegény hernandez csak szeretetre vágyik
Mindig is tartottam picit a nagy pókoktól, éppen ezért szerettem volna egy sajátot, szóval nekem tetszene a dolog. :)
18L
Engem gyerekkorom óta irritálnak a pókok, még a nagyon picik annyira nem is, de ezektől a nagy dögöktől egyenesen kikészülök.
Ne haragudj, de én nagyon félek, és undorodom tőlük. Semmilyen más állatól nem, csak a pókoktól. Gusztustalannak találom a kinézetüket, egyszerűen sírógörcsöt kapok ha csak képen látok meg egy tarantulát.
Megölni nem ölném meg meg nem is bántanám őket, csak ne kelljen velük találkozom még az üvegen keresztül sem, ne kelljen őket látnom. Ezek vadon élő állatok, éljenek szabadon messze tőlem a természetBen.
De egyébként én megkérném a barátomat, hogy ha netán átmegyek hozzá akkor vigye ki abból a helységből a pókot ahol én vagyok. Ennyire egyszerű. Szóval nem kérném meg hogy adja el vagy ilyesmi. Csak ha például a szobájában vagyunk, ott alszunk, akkor tegye át az állatot másik szobába úgy hogy ne lássam és ne kerüljek vele közvetlen kapcsolatba.
Így én is tekintettel vagyok rá, hogy szereti az állatot és még akarja tartani, és ő is tekintettel van rám, hogy nem tolja az orrom elé a pókját.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!