Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem képesek a lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képesek a lányok elfogadni a tarantulámat?

Figyelt kérdés

Van egy három éves madárpókom, Hernandez. Soha semmiért sem adnám el. Nagyon megszerettem, érdekes, szép állat, és nem is értem, az emberek miért félnek tőle.

Na, de ez nem is lényeg. Eddig az összes barátnőm csak cseszegetett miatta, volt olyan, aki azt mondta, nem hajlandó átjönni és a szobában aludni amíg az az "izé" (van neve is...) ott van a közelében. Értem én, hogy ez egy fóbia, de szegény Hernandez nem ártott neki semmit és nem is akart, meg amúgy sem tud kimászni a terráriumból. Másik barátnőm el akarta adatni velem, addig cseszegetett, amíg sajnos meg kellett válnom a barátnőmtől. Volt, aki azt mondta, hogy ez a legundorítóbb dolog, amit valaha látott és választásra kényszerített.. Miért adnám el a háziállatom? Én se adattam el vele a macskáját, pedig utálom a macskákat.

Szerintetek találok olyan csajt aki félreteszi a hiszit, és lehet vele kompromisszumot kötni, esetleg összebarátkoztatni Hernandezzel? :(

21F

2016. jún. 5. 23:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Amikor elolvastam a kérdést, azt hittem, hogy a péniszedet hívod tarandulának...
2016. jún. 6. 00:30
 12/24 anonim ***** válasza:
Kajakra aranyos lehet Hernandez.
2016. jún. 6. 00:39
 13/24 A kérdező kommentje:

Igen, az. :) Nagyon békés természete van, és igen szép, látványos is.

Tervezem, hogy veszek mellé egy másikat is.

2016. jún. 6. 01:08
 14/24 anonim ***** válasza:
De mi a teljes neve? Xavi Hernandez? :O
2016. jún. 6. 01:09
 15/24 anonim ***** válasza:
Csak ürügy a szakításra!
2016. jún. 6. 01:31
 16/24 Molino ***** válasza:
Ha veszel egy másik pókot annak a neve legyen Alehandro.
2016. jún. 6. 02:34
 17/24 anonim ***** válasza:

Kérdező Te milyen állattól tartasz?

Mi van akkor ha egy olyan lánnyal fogsz megismerkedni akinek pont olyan állata van amitöl rettegsz?

2016. jún. 6. 04:36
 18/24 anonim ***** válasza:

Egyikőtök részéről sem lehetett túl erős a kapcsolat, ha ők nem akartak veled lenni Hernandez miatt, te meg simán őket a kis dögödért.

Amúgy egyetértek #15tel...

2016. jún. 6. 05:18
 19/24 anonim ***** válasza:

Én imádom a kis pókokat soha nem ütnék agyon egy pókot sőt ha egy mód van rá azt is megakadályozom hogy más lecsapja ám soha nem vennék a kezembe olyan pókot aminek akár csak az esélye megvan hogy megcsíp. Az hogy szerinted nem csíp nem jelenti hogy engem is kedvelne annyira hogy megkíméljen. Viszont amíg a saját területén mászkál engem kicsit sem zavarna sőt szívesen figyelném. Az egyetlen amit nem tudnék elviselni ha kisegérrel táplálkozik. Illetve a tény nem zavarna ha nem látom ahogy bántja vagy ahogy eszi vagy a "maradékot".

Szóval alapvetően maga a pók nem zavarna. Viszont párom nem tudja elviselni a pókokat :D még a legkisebbeket se. Szóval pasiban is van aki nem bírja a pókokat.

Rossz csajokat fogtál ki.

2016. jún. 6. 08:43
 20/24 anonim ***** válasza:

Vannak lányok akik tényleg félnek tőle, a kisebbektől is.

De lehet kompromisszumot kötni, kiviszed a szobábol amikor ott van nálad, de sok lányt nem érdekli vagy bejön nekik. olyat keress aki elfogadja, vagy még szereti is :D

2016. jún. 6. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!