Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az "őzike" típusú lányokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az "őzike" típusú lányokat vonzónak találjátok?

Figyelt kérdés
Világos bőr, szőke haj, vékony testalkat, alacsony/átlagos magasság, kicsi mellek. Amolyan "aranyos" feelingje lehet az ilyen lányoknak, rám ugyanis ezt mondták eddig legtöbbször, és a felsoroltak jellemzőek a külsőmre.
2016. máj. 31. 16:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 A kérdező kommentje:

I'm back.

Ugy erzem, muszaj tisztaznom. :D jelentkezzen, akinek nem mondtam el, hogy csak barati langosozasrol van szo! (Ugyanis jelenleg ismerkedem valakivel)

Komolyan is gondolom. :) koszi az intelmeket, de nem egy fiu ismerosom van mar, akiket neten ismertem meg es eddig nem volt baj. Mondjak, hogy fiukkal nem lehet baratkozni, de szerintem van egy szuk kisebbseg, akikkel igenis lehet. :) na, ezt meg le akartam irni. Nehogy mar valaki szajhanak higgyen, hehe. :D

2016. jún. 1. 13:29
 62/75 anonim ***** válasza:
Na és? Minek magyarázkodsz? Kinek? Ettől még a csapat fele szajhának hisz, a másik fele is, de majd nyalizni fog, hátha lángosozol velük is ha már ezt te így hívod. Amúgy ki nem szarja le, hogy mi vagy?
2016. jún. 1. 13:32
 63/75 A kérdező kommentje:
Igazad van, nem tudom, minek torom magam. Mar el is engedtem:D
2016. jún. 1. 13:47
 64/75 A kérdező kommentje:
Talan te 73%-os eppen az a bigott katolikus orult ember vagy, aki tegnap elhordott mindenfelenek, csak azert, mert kiderult, hogy voltam mar ferfival. :) ez esetben, egeszsegedre!
2016. jún. 1. 13:50
 65/75 anonim ***** válasza:
Én meg a bigot katolikusság? Nem az egy másik barátod lesz, felőlem végigmehetett rajtad egy egész fiúkollégium az se zavar, max megkérdezem, hogy legalább jól esett-e, én örülök mások örömének, tényleg. Csak azt nem értem minek tepersz itt, ha minden rendben körülötted, minek akarsz bevágódni, de felőlem csináld csak elég kontraproduktív
2016. jún. 1. 14:09
 66/75 A kérdező kommentje:
Azert te sem hagytad szo nelkul es mar vagy a 3. hizzaszolasodat irod, pedig allitolag feloled azt teszek, amit akarok... :P
2016. jún. 1. 14:11
 67/75 anonim ***** válasza:
Legyen igazad: ez a harmadik hozzászólásom. Unatkozok és mostanában ez a kérdés pörgött a legjobban. Attól még teszek rá :-P
2016. jún. 1. 14:20
 68/75 anonim ***** válasza:

Annyit mondj már el, hol van Pesten jó lángosos?

Mert szerintem sokakat érdekel:)

2016. jún. 1. 21:50
 69/75 anonim ***** válasza:

És te komolyan azt hiszed, hogy a férfiak csak egy jó lángost akarnak veled enni, ha már találkoznak egy fiatal csajjal?

Ennyire azért ne legyél naiv, Bambika :)

2016. jún. 1. 23:13
 70/75 anonim ***** válasza:

Bambikát nem érdekli mit akarnak tőle, az a fontos ő mit akar, lángosozni és egótnövelni közben barátkozás címén, haha.

Ha tudom, hogy nem akarok semmit a másiktól ne tegyek már úgy mintha mégis és hagyjam hogy a másik nyelvlógatva futkorásszon utánam.

2016. jún. 2. 11:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!