Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az "őzike" típusú lányokat vonzónak találjátok?
I'm back.
Ugy erzem, muszaj tisztaznom. :D jelentkezzen, akinek nem mondtam el, hogy csak barati langosozasrol van szo! (Ugyanis jelenleg ismerkedem valakivel)
Komolyan is gondolom. :) koszi az intelmeket, de nem egy fiu ismerosom van mar, akiket neten ismertem meg es eddig nem volt baj. Mondjak, hogy fiukkal nem lehet baratkozni, de szerintem van egy szuk kisebbseg, akikkel igenis lehet. :) na, ezt meg le akartam irni. Nehogy mar valaki szajhanak higgyen, hehe. :D
Annyit mondj már el, hol van Pesten jó lángosos?
Mert szerintem sokakat érdekel:)
És te komolyan azt hiszed, hogy a férfiak csak egy jó lángost akarnak veled enni, ha már találkoznak egy fiatal csajjal?
Ennyire azért ne legyél naiv, Bambika :)
Bambikát nem érdekli mit akarnak tőle, az a fontos ő mit akar, lángosozni és egótnövelni közben barátkozás címén, haha.
Ha tudom, hogy nem akarok semmit a másiktól ne tegyek már úgy mintha mégis és hagyjam hogy a másik nyelvlógatva futkorásszon utánam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!