Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az "őzike" típusú lányokat vonzónak találjátok?
mivel ak isebb melleket preferálom igy biztos bejönne külsöre... az megitn más kérdés hogy emberileg milyen...
Lehet valaki "özike" ha közben egy olcsó pénzéhes kis idióta :)
De ha egy kedves vicces lány akkor életem szerelme lehet :)
a szépség relativ.... pl mint mondtam lehet hogy Te csunyának tartod magad de lehet hogy némely pasinak pont te vagy a zsánere... Ne csüggedj, gondolj bele hogy olyan nőknek is van gyerekük akiket te is csunyának tartanál...
Szóval biztos vagyok benne hogy mind a tiz ujjadra tudnál pasit keriteni :)
#6:
Remek őzpörköltet tudok rittyenteni!
Egyébként én pont nem nézek ki sokat az ilyenekből az ágyban ... bocs, nem akarok általánosítani, van benne némi tapasztalat. Cuki, meg aranyos az ilyen, de kb. ennyi. (Nem kérdezőt akarom bántani, csak őszinte vagyok). #4-es voltam.
Én nagyon szeretem :)
Mivel én izmosabb, energikusabb vagyok, szeretem, ha a lány akivel vagyok törékenyebb, szelídebb, mert kiegészíti azt az oldalamat.
ma 16:39
nekem pont ellenkező a tapasztalatom, Volt szerencsém ilyen hölgyhoz és igen visszafogott volt az elején mert hasonló baja volt, mint a kérdezőnek de meg tudtam gyözni arrol hogy csinos és szép és onnantol megnyugodott a lelke és tök jo volt vele a szex is és emberileg is megváltozott pozitiv irányban a hozzáállása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!