Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az "őzike" típusú lányokat vonzónak találjátok?
Uhhh...
Van aki tőlem jobban szereti a lángost? Áh nem hiszem:D de sajnos a ,,feltét'' mindenhol elég híg:(
Próbáld ki otthon vagy ott elkészített tejföllel (vagy foghagymás tejföllel) és reszelt sajttal.... Azon semmi nem tesz túl:) Igaz picit macerásabb de megéri:)
olyan a lábad, mint az őzikének!
de nem olyan kecses, hanem olyan szőrös... :DD
Aki belekötött az őzikés hasonlatomba az kapja be. :D akit pedig zavar, hogy van önbizalmam az ágyban es spontán módon hajlandó vagyok elmenni valakivel egy baráti lángosozásra, az duplán kapja be. :D
többieknek köszönöm a hozzászólást.
I'm off.
jéééézusom :D :D: D
Én csajként olvasgattam végig az egészet, és a végére kiégtem :D
Kérdező, ez a kérdés gyakorlatilag egy burkolt villámrandira való felszólítás :D
Na de mindegy, te tudod, azért had adjak egy jó tanácsot... ne, ismétlem, NE találkozz így neten random idegen srácokkal, mert lehet, hogy este a hírekben leszel benne...A lángos jó kifogás a részedről, de a másik oldal részéről is... jobb félni, mint megijedni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!