Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az "őzike" típusú lányokat vonzónak találjátok?
Jo akkor kijelentem hogy nekem tetszel :D most már megnyugodtál?
vagy van egy jobb ötletem dobj fel ide egy képet és merülj bele a privát áradatba :) Ha semmi másra nem de egónővelésre még jo ez az oldal :)
#23:
Nem szoktam ilyennel senkit megbántani és van, hogy segítek, tanítgatok is. De azért ritkán ... én azért már szeretem, ha vissza is kapom, amit nyújtok :-P
De akkor, hogy releváns is legyek: szerintem összetörnél a kezeim között :-D Még mindig azon az állásponton vagyok, hogy nagyon aranyos, cuki egy ilyen lány, de nekem nem nőies, nem buja, az aki ilyen vékony. Az ilyen alkatú lányra inkább, mint "gyerekre" tudok tekinteni. Attól függetlenül, hogy a fehér bőr és a pici-cici bejön, tetszik.
#4, #8, stb. voltam.
Mi bajod kérdező a külsőddel?
Sok pasinak bejön az ilyen kis vékony alkat...
#30: ugyanezt írtam: "Mindenkinek más az élvezet..."
#32: oké, ki vagyok békülve a gondolattal, hogy nem mindenkinek tetszem. :) nyilván ilyen véleményekre is lehetett számítani egy olyan kérdéssel kapcsolatban, ami az ízlést firtatja.
Dr. Spleen: :-* <3 meg minden. :D
ma 17:38
Most lettem szerelmes :D :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!