Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az "őzike" típusú lányokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az "őzike" típusú lányokat vonzónak találjátok?

Figyelt kérdés
Világos bőr, szőke haj, vékony testalkat, alacsony/átlagos magasság, kicsi mellek. Amolyan "aranyos" feelingje lehet az ilyen lányoknak, rám ugyanis ezt mondták eddig legtöbbször, és a felsoroltak jellemzőek a külsőmre.
2016. máj. 31. 16:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:

Jo akkor kijelentem hogy nekem tetszel :D most már megnyugodtál?

vagy van egy jobb ötletem dobj fel ide egy képet és merülj bele a privát áradatba :) Ha semmi másra nem de egónővelésre még jo ez az oldal :)

2016. máj. 31. 17:22
 32/75 anonim ***** válasza:

#23:

Nem szoktam ilyennel senkit megbántani és van, hogy segítek, tanítgatok is. De azért ritkán ... én azért már szeretem, ha vissza is kapom, amit nyújtok :-P

De akkor, hogy releváns is legyek: szerintem összetörnél a kezeim között :-D Még mindig azon az állásponton vagyok, hogy nagyon aranyos, cuki egy ilyen lány, de nekem nem nőies, nem buja, az aki ilyen vékony. Az ilyen alkatú lányra inkább, mint "gyerekre" tudok tekinteni. Attól függetlenül, hogy a fehér bőr és a pici-cici bejön, tetszik.

#4, #8, stb. voltam.

2016. máj. 31. 17:23
 33/75 A kérdező kommentje:
28: sajnos elég egészségtelenül táplálkozom, viszont élvezem, hogy vacsorára benyomhatom gond nélkül a sajtos-tejfölös lángost a sajtbuger menüből álló ebédem után. :D majd a korral talán jön az elhízás is, nem tudom.
2016. máj. 31. 17:23
 34/75 anonim ***** válasza:
Nem tudom, az én egómat még nem növelte ez az oldal, viszont sokszor megrökönyödöm a válaszokon, a sajátoméin is.
2016. máj. 31. 17:24
 35/75 anonim ***** válasza:

Mi bajod kérdező a külsőddel?

Sok pasinak bejön az ilyen kis vékony alkat...

2016. máj. 31. 17:30
 36/75 A kérdező kommentje:

#30: ugyanezt írtam: "Mindenkinek más az élvezet..."

#32: oké, ki vagyok békülve a gondolattal, hogy nem mindenkinek tetszem. :) nyilván ilyen véleményekre is lehetett számítani egy olyan kérdéssel kapcsolatban, ami az ízlést firtatja.

Dr. Spleen: :-* <3 meg minden. :D

2016. máj. 31. 17:31
 37/75 anonim ***** válasza:
Ha még sajtos tejfölös lángost és hamburgert is lehet veled enni akkor egyenesen imádnálak. ;)
2016. máj. 31. 17:34
 38/75 anonim ***** válasza:
Valóban a lángos sokat dob a dolgon! :-D
2016. máj. 31. 17:35
 39/75 A kérdező kommentje:
Egy jó lángos bármilyen szituban jól jön. :DD
2016. máj. 31. 17:38
 40/75 anonim ***** válasza:

ma 17:38

Most lettem szerelmes :D :O

2016. máj. 31. 17:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!