Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az "őzike" típusú lányokat vonzónak találjátok?
ma 17:47
Háh... megvagy mert én hétvégén megyek pestre pont :D szeretem azt a várost gyakran mgfordulok ott :D
Ha komoly a szándék, írj már légyszi privátot. Bírom az ilyen spontán összejöveteleket. :)
Elképesztő, hogy a szexualitás témájú kérdésem mostanra már a lángosról szól. :'D
Én nem a törékeny testalkat szinonimájaként használom, hanem olyan lányokat jellemzek vele, akik annyira félősek, csendesek mint egy őzike, ezért képtelenség velük bármit is kezdeni. Mindig az van amit én akarok, egy önálló gondolata sincs.
Testalkatilag szinte teljesen mindegy milyen egy nő, amíg nem 80+ kiló, és természetes.
Köszi a véleményed. én bizony a mekis sz art eszem, hurrá. :D
Mondanám, hogy nekem vannak önálló gondolataim, de az egy csöppet magyarázkodásnak tűnne, ami gyanús lenne, ezért a az legjobb, ha befogom a szám. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!