Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az "őzike" típusú lányokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az "őzike" típusú lányokat vonzónak találjátok?

Figyelt kérdés
Világos bőr, szőke haj, vékony testalkat, alacsony/átlagos magasság, kicsi mellek. Amolyan "aranyos" feelingje lehet az ilyen lányoknak, rám ugyanis ezt mondták eddig legtöbbször, és a felsoroltak jellemzőek a külsőmre.
2016. máj. 31. 16:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 A kérdező kommentje:
Micsoda GyK-s egymásra találás. :D a lángos összehozza az embereket.
2016. máj. 31. 17:43
 42/75 anonim ***** válasza:
egy jo lángosnál már csak az a jobb ha van mellé tettestárs :D
2016. máj. 31. 17:46
 43/75 A kérdező kommentje:
Ha valaki Pesten lakik, és érdekli, talán elkalauzolom egy jó lángososhoz. ;)
2016. máj. 31. 17:47
 44/75 anonim ***** válasza:

ma 17:47

Háh... megvagy mert én hétvégén megyek pestre pont :D szeretem azt a várost gyakran mgfordulok ott :D

2016. máj. 31. 17:48
 45/75 A kérdező kommentje:

Ha komoly a szándék, írj már légyszi privátot. Bírom az ilyen spontán összejöveteleket. :)

Elképesztő, hogy a szexualitás témájú kérdésem mostanra már a lángosról szól. :'D

2016. máj. 31. 17:52
 46/75 anonim ***** válasza:
ÁÁÁ irál inkább te... én nem szoktam priviket írni... bár a lángos nagyon csábit :D
2016. máj. 31. 17:52
 47/75 A kérdező kommentje:
Nem bír elég nagy vonzerővel a lángos? Ne kelljen csalódnom benned, Spleen. :D
2016. máj. 31. 17:56
 48/75 anonim ***** válasza:

Én nem a törékeny testalkat szinonimájaként használom, hanem olyan lányokat jellemzek vele, akik annyira félősek, csendesek mint egy őzike, ezért képtelenség velük bármit is kezdeni. Mindig az van amit én akarok, egy önálló gondolata sincs.

Testalkatilag szinte teljesen mindegy milyen egy nő, amíg nem 80+ kiló, és természetes.

2016. máj. 31. 17:58
 49/75 anonim ***** válasza:
Ja, és a hamburger teljesen egészséges kaja, ha nem a mekiben kapható izét eszed. A street food kaják közül mindegyik jó.
2016. máj. 31. 18:02
 50/75 A kérdező kommentje:

Köszi a véleményed. én bizony a mekis sz art eszem, hurrá. :D

Mondanám, hogy nekem vannak önálló gondolataim, de az egy csöppet magyarázkodásnak tűnne, ami gyanús lenne, ezért a az legjobb, ha befogom a szám. :P

2016. máj. 31. 18:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!