Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az "őzike" típusú lányokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az "őzike" típusú lányokat vonzónak találjátok?

Figyelt kérdés
Világos bőr, szőke haj, vékony testalkat, alacsony/átlagos magasság, kicsi mellek. Amolyan "aranyos" feelingje lehet az ilyen lányoknak, rám ugyanis ezt mondták eddig legtöbbször, és a felsoroltak jellemzőek a külsőmre.
2016. máj. 31. 16:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 anonim ***** válasza:
Kérdező: Milyen magas vagy és hány kg?
2016. máj. 31. 17:10
 22/75 anonim ***** válasza:

Én is ilyen őzike típus vagyok és nagyon sok pasinak bejövök,kimondottan "jó csajnak" számítok a visszajelzések alapján:)

20N

2016. máj. 31. 17:14
 23/75 A kérdező kommentje:

Ha valakivel lefekszem, ott már nincs helye önbizalom-hiánynak, mert akkor minek? A saját élményemet is elrontom.

Eddig mindenki dicsért az ágyban, és van, aki emiatt szeretne visszakapni, szóval az efféle képességeim miatt miért is ne lenne önbizalmam?

Ja, és ilyesmivel ne bántsatok meg lányokat, mert az nagyon tud fájni, és tönkretehetitek a szexuális életét. Ha meg valami nem jó, tessék szólni és segíteni neki! Mindenkinek mást jelent az élvezet, a nők sem gondolatolvasók.

Jól elkanyarodtunk. :D

A kérdés a külsőmre irányult. :)

2016. máj. 31. 17:14
 24/75 A kérdező kommentje:
165 cm, 46 kg vagyok.
2016. máj. 31. 17:15
 25/75 anonim ***** válasza:
Nagyon, de kevés az ilyen lány, főleg a 22+ éves :(.
2016. máj. 31. 17:15
 26/75 anonim ***** válasza:
jaja :D
2016. máj. 31. 17:17
 27/75 anonim ***** válasza:
100%

11es hozzászólás elég nevetséges kedves kérdező.

A kérdésnél még beadod az önbizalom hiányos kislányt, aztán meg jösz azzal, hogy te milyen kr.v.a jó vagy az ágyban. Sok nő és sok férfi hiszi ezt magáról.

Önfényezés ez vagy csak privátokat akarsz kapni? Mert ez mindkettőnek elég gyenge.

28/75 anonim ***** válasza:
Mondjuk a 165cm/46kg már igencsak vékonyka...én 156cm 48kg vagyok és így is nagyon vékony,bár a combjaim és a fenekem izmosabb:D Szóval szerintem nem ártana kicsit felszedned,de ha így jól érzed magad,akkor nincs gond:)
 29/75 A kérdező kommentje:

Még egyszer leírom, hogy a 27-es is megértse: a külsőm az, amivel nem vagyok elégedett, ettől pedig teljesen független az ágybali teljesítményem. Ha valakivel ágyba bújok, akkor már elhiszem, hogy neki tetszem, akkor meg mit problémázzak meg szégyenlősködjek?

Miért olyan nehéz megérteni, hogy a kettőt el lehet választani egymástól?

2016. máj. 31. 17:20
 30/75 anonim ***** válasza:
Maradjunk annyiban hogy ami nekem jó az másnak nem, és így tovább, az hogy mindenkivel fenomenális az egy hamis ábránd.
2016. máj. 31. 17:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!