Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy prostinál szeretném elveszteni a szüzességem. Csak nemigazán tudom milyen korú lányhoz lenne érdemes mennem?
Ne traktáljátok már szegényt a sok hülyeséggel!
Az írásából ítélve normális egyénnek tűnik, tudja, hogy nem lesz ettől hirtelen a csajok bálványa, csak a naiv kisfiú hiszi azt, hogy ettől gyökeresen megváltozik a élete. Aki eddig sem kellett a csajoknak, az ezután se fog kelleni senkinek, (na jó, elnézést, most magamból indultam ki) de legalább megtapasztalja, mi az a szex, ha bénázik, segít Neki a lány, nem úgy, mint a "barátnő" mert az a fejedhez vágja, hogy béna vagy és keres egy tapasztalt férfit, mert Ő az őszinte szűz fiúkat szereti... jaj.
Na meg ahogy a #38-as írta, elvitte, megetette, megitatta a csajt és még egy csókot sem kapott, nesze, ezért biztatok mindenkit, hogy ne várjon az újabb kudarcra!
én is, hiába tiszteltem a Lányokat/Nőket, senkinek sem kellettem soha, kivéve 1-et, (mai napig nem értem miért) megbecsültem, mégis egy csomó fájdalmat és csalódást kellett átélnem Vele, mert jó kisfiú voltam, de már nem fogok senkit se tisztelni, ha arra nem érdemesítenek, hogy visszaköszönjenek, minek?
Sok nő nem érti miért csináljuk ezt amit, meg hogy ők nem fognak összejönni olyan pasival aki szexel prostival... egyrészt, kit érdekel, másrészt pedig nem gondolja hogy majd elmondanám neki.
Az oka meg egyszerű, a 21. században a nők már minden terhet a férfi vállára tesznek. Hiába hívom el randizni mint ahogy írtam, hiába lesz egy jó napunk, nem húz magához olyan közel, hogy egyértelmű legyen mit akar. A csókot a fizikai kontaktust mindent azt akarja hogy mi tegyük meg.
Ez kicsit úgy hangzik hogy elmegyek egy csajjal randizni, aztán ha kedvem van megcsókolom ha nincs nem, ő meg majd úgy alakít ahogy történnek a dolgok... neki aztán tökmindegy. Ez itt a probléma fő oka nálam, hogyha a kapcsolat kialakításához én beleteszek 100%-ot, nekem kell beletenni azt a másik 100%-ot is, amit ő nem hajlandó megtenni, mondván hogy "fél".
Azért ha én hívom el randira, én megyek érte, én viszem el valahova, én fizetem a vacsit, én tartom fent a beszélgetést, akkor legalább a kezemet fogja már meg mikor sétálunk, vagy bujjon közelebb vagy valami mert ez így nekem egy bábúval való kontaktus amiben semmi élvezetes nincs.
Ennél egy prosti is jobban felkelti az érdeklődésem még ha csak egy óráig is, de legalább ott nem kérdés a fizikai kontaktus, már az ajtóban belépvén sem.
Én fiatalabb prostikkal voltam eddig. Nem panaszkodom rájuk; jó volt.
Arra viszont Figyelj hogy ha szerelmes természetű vagy, akkor többször ugyanahhoz a nőhöz ne menj, mert hátha beleszeretsz:)
azért prostiba beleszeretni elég nehéz. már magában a tudat hogy pénzért csinálja, 99%-ban meg nem is élvezi, csak inkább eltűri.
illetve megpróbálja elvarázsolni a partnerét csak azért, hogy legközelebb is fizessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!