Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy prostinál szeretném elveszteni a szüzességem. Csak nemigazán tudom milyen korú lányhoz lenne érdemes mennem?
Bar en prostihoz nem mennek. Foleg nem 19 evesen! En 18 voltam, mikor a haver ajanlott egy panel-csajt.
En nem fizetnek azert, amit az uresfeju lanyok hulyesegbol dobalnak el.
A huszoneves friss prostikat en is kerulnem! Nekek ez cask "alkalmi" munka es konnyu penzkereset.
Ezeket talaltam neked. Par meg nekem is tetszik. Van velemeny roluk irva is:
Egyetertek veled. Megalazo lenne, ha erre kellene adni a fejemet.
Szegeny fiu ki van abrandulva. Viszont sosem szol egy szot sem a sok lokott tizeneves libarol!
Csak azt hajtogatjuk, hogy minden kislany gyonyoru es mindent ugyis megkap, csak azert mert elve szuletett.
Mikozben minden nemzedekkel egyre rosszabb a helyzet. Az en idomben is NEHEZ volt egy rendes lanyt talalni.
Bar prostira nem koltenek, de ma mar nem lenne pozitiv ha az asszonnyal szetmennenk.
Szemely szerint meg se probalnek komoly kapcsolatot keresni! Inkabb kihasznalnam az agyhalott noket, mig elfogadhatoan neznek ki es nem lesznek depressziosak a rossz donteseik miatt. Nem szeretnek ujra 19 eves lenni.
Kerdezo, ez is te vagy?
Ha nem, akkor kuldj privatot neki:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..
Azért azt tegyük hozzá, hogy lehet hogy 3 hete elvesztettem a szüzességem, sokban nem változtatta meg az életem.
Jó nekem ilyen önbizalom és egyéb problémáim nincsenek, egész más problémáim vannak, de úgy az hogy én nem vagyok szűz, az csak arra, jó, hogy elmondjam hogy nem vagyok szűz, vagy hogy ne érezzem rosszul magam azért, mondjuk a haverom már volt nővel én meg azt se tudom milyen.
De önmagában nem ad a maradandó élményen túl semmit sem a szex egy prostival. Többre nem érzem magam tőle, vagy ilyesmi, és a problémákat sem hiszem hogy megoldotta volna. Viszont nem bántam meg a prostit, csak azt mondom hogy ne gondold azt, hogy akármilyen oka van annak hogy nem fekszel le senkivel, azon majd ő változtat.
Nem erről van szó, hanem arról, hogy akinek nem jön össze a szex, azon a prosti nem fog változtatni, nem fogja megváltoztatni, max megnyugtatni.
De ha önérzetes vagy, akkor tud több problémát okozni mint örömöt, de ha nem vagy az, akkor szimpla öröm lesz belőle, de alapjaiban nem változtat meg.
Ha nem tudsz csajt lefektetni, prosti után sem fogsz tudni. Szóval, nem lebeszélni akarlak róla, mert szerintem próbáld ki csak ne gondold azt hogy a szexen kivül lesz valami más hatása, mert nem. Az hogy elveszted a szüzességed az mással nem jár.
Tudod amikor valakit felszedsz és lefekteted az 2 lépés, míg egy prostit csak lefektetni kell, vagyis az még a könnyebbik része. De a másik részébe a prosti nem ad hozzá semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!