Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy prostinál szeretném...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy prostinál szeretném elveszteni a szüzességem. Csak nemigazán tudom milyen korú lányhoz lenne érdemes mennem?

Figyelt kérdés
Van valakinek ilyesmivel kapcsolatban tapasztalata?? 19F

2016. máj. 28. 17:12
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim válasza:
ha megismersz egy lányt, udvarolsz neki, nézed és érzed, ahogy fokozatosan beléd szeret, és te viszonzod ezt, akkor sokkal, de sokkal többet tanulsz tőle, mint hinnéd. hogyan kell boldoggá tenni, hogyan kell bánni vele. ha szerelmes vagy, ösztönből jönnek a dolgok, és olyankor még a bénázásnak is megvan a maga varázsa. viszont ha elmész egy prostituálthoz, te is tudod, ő is tudja, hogy csak a pénzedért van veled, nem hiszem, hogy azt kapod meg tőle, amire igazán vágysz. csak annyit javaslok, hogy gondold át újra, minek a lehetőségétől fosztod meg magad, és mit kapsz érte cserébe. ha ma gondolkozol, a prosti holnap még ugyanúgy ott lesz, ha így döntesz, csak ne kapkodd el. ki tudja, mikor jönne el a te időd, de még fiatal vagy nagyon. ne érts félre, nem azt mondom, hogy nagybetűs Hiba, amin gondolkozol, csak azt kell tudnod, ez olyasmi-e, ami tényleg segíteni fog.
2016. máj. 28. 20:14
 32/51 A kérdező kommentje:
#31 köszi amit írtál.A beleszeretéssel nincs is gond csak nagyon nehezen tudnék igazán megbízni valakiben , meg nekem valahogy másabb az elképzelésem egy kapcsolatról mint amiket látok.Elég féltékeny vagyok de nem marnék el magam mellöl senkit ezzel csak ha nekem lenne valakim akkor vele törődnék és töltenék el minél több időt és nem ismerkednék másokkal nem tartanék több vasat a tűzeben , nem csalnám meg , nem járnék el nélküle bulizni , úgy gondolkodnék ,hogy mi és nem úgy hogy ő meg én , nem lennék vele csak azért h ne legyek egyedül , meg ilyesmi csak a körülöttem lévő emberek amiket látok meg az egész világ nem ezt sugalja felém hanem épp az ellenkezőjét és félek attól hogy túl naív lennék olyan valakivel szemben aki nem venne komolyan.
2016. máj. 28. 20:46
 33/51 anonim ***** válasza:

#22: "A második lanynak olyan a melle mint a tacskó füle."

De ha tudnád, milyen jól szop...

2016. máj. 28. 20:51
 34/51 anonim válasza:
100%
értékesnek és tisztának tűnik a gondolkodásod, sajnálom, hogy a romlott világ kötelességének érzi, hogy kiölje ezt az emberből...
2016. máj. 28. 21:53
 35/51 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan ez az! Egyebkent latni, hog a megszeppent noi hozzaszolokbol egybol elotort a feltekenyseg!

Sajnos ez van. A kislanyok, meg 40 evesen is csak ezen a szellemi szinten ragadnak meg.

Szegeny fiu szeretne maganak valakit, akivel megertik egymast, megoszthatnak a titkaikat, stb...Erre jon bogyos maca es szamonkeri itt, hogy nem eleg ferfi-e hogy megkapjon egy not? HODITSA MEG? Nem am, viszonzott szerelem, vagy valami... Neeeeem, nagyszaju legyen es dongessen.

A tipikus taszito valasz, ami miatt gondolkodik a kerdezo egy prostin. Sajnos, az ilyen nonel meg a prosti is jobb.

2016. máj. 28. 22:07
 36/51 anonim ***** válasza:
100%

Nem sértésnek szántam a "prosti se feküdne le veled" dolgot, hanem őszinteségnek. Mikor elmentem én is így gondoltam és pont ezaz, ez a lényege, ezt kell felfogni.

Lehet hogy jó ember vagy, meg magad módján értékes, de amíg nem teszel helyre mindent magadban addig igen is biztos, hogy nem lesz még a prostinak sem öröm veled lefeküdni, ezzel tisztában voltam én is mikor elmentem hozzá.

De alapvetően ebben nincs semmi furcsa, hiszen a prostik pénzért csinálják, általában amúgy sem örömest fekszenek le veled. Ezért mondom hogy nem mindegy mi a célod. Nekem egy jó öröm volt, de tisztában vagyok, hogy ha nem lett volna a zsebemben 15.000, nem lett volna szex sem.

Vagyis ha pontosan végig gondolod, nem egy olyan nőhöz mész, aki szívesen lefekszik veled, hanem egy olyanhoz, aki csak a pénzért teszi azt, még akkor is, ha te szeretethiányos vagy, mert őt ez nem érdekli, fizetsz ez a lényeg.

De gyakorlatilag a "szeretethiányon" nem fog javítani, főleg ha tisztában vagy azzal amit leírtam, hogy csak pénzért fekszik le veled, nem azért, hogy örömet okozzon neked. Pénzért teszi azt. Így pedig végképp nem "önbizalom".

2016. máj. 28. 22:11
 37/51 A kérdező kommentje:
# 36 Értem amit mondasz.Nem gondolom túl a dolgot h ez megold majd mindent csak vágyom a szexre is a szeretet mellett és nem igazán vagyok valahogy olyan akit tudna szédíteni bárkit is főleg ha még nem is tetszik igazán.
2016. máj. 28. 22:32
 38/51 anonim ***** válasza:

hát ha unod a verést és nem látsz tőbbet abban hogy szexeltek, akkor mint ahogy írtam, menj el.

Csak azért írtam le ezeket, mert korábban írtad hogy szeretet hiányod van hátha javít rajta egy kicsit... az meg már így nem úgy hangzik, mintha nem látnál többet benne a szexen túl...

nagy öröm, hatalmas nagy kielégülés (máig tart a hatása, pedig már 3 hete volt ugye), írtó jó szex (bár fogalmam sincs milyen egy kapcsolatbeli szex, de az biztos hogy ő tudta mire van szükségem), azon kivül jól elbeszélgettünk, de igazából önbizalomból vett le valamennyit, mert hát ugye amit írtam előbb én végiggondoltam és hát, az hogy fizetnem kell a szexért nem arra utal hogy annyira jó pasi lennék :D , de szerencse abból így is több van mint kellene, szóval az a kis önbizalom nem hiányzik :D

Nekem mindig a testiség volt a gondom a nőkkel, jól kijövök velük, el is tudok velük hülyülni a csajozás is jól megy, de nehezen közeledek hozzájuk fizikailag. Ezen annyira még nem segített a prosti, bár erősen gondolkodom kellene még pár alkalom, hátha megszokom a nővel való fizikai kontaktust. De nagy reményeket azért nem fűzök hozzá, mert hát ugye nem tudom különválasztani a fizikai kontaktust attól, hogy fizetek érte, vagyis azóta már volt egy randim, ott pedig ugyanúgy gond volt hogy nem tudtam megcsókolni igazából a végén.

2016. máj. 28. 22:52
 39/51 anonim ***** válasza:

* úgy hangzik mintha mást is várnál a szexen túl.

elírtam.

2016. máj. 28. 22:53
 40/51 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2016. máj. 28. 23:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!