Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy prostinál szeretném elveszteni a szüzességem. Csak nemigazán tudom milyen korú lányhoz lenne érdemes mennem?
én 3 hete voltam egynél, ugyanezzel az indokkal.
sok mindent nem akarok róla mondani, ha nem gond, de annyit azért jobb ha tudsz hogy inkább idősebbet nézz, az csak jobb, ha annyira nem szexi, csak azért mégis legyen az picit hogy legalább felálljon.
a másik meg hogy mond el neki hogy szűz vagy, és hagyd hogy ő irányítson kicsit, meg feloldja a gátlásokat, aztán majd ha már legalább 1x vagy 2x elmentél utána már átveheted te az irányító szerepet. nekem 4x sikerült elmennem egy óra alatt, pontosabban valahogy 45 perc-ig, ugyanis az utolsó 20 percben (mert 5-10 percet ráhúztam), csak beszélgettünk.
30 év körüli volt, picit nőiesebb alkat vagyis nem ez a nagyon sovány, szexi, hanem ez az igazi "korosztály" akiért a 30-éves pasik odalennének. Én annyira nem voltam oda érte, de jobb volt ő mint egy korombeli.
mikor bementem ledermedtem mert nem is azért hogy szex lesz, hanem hogy prosti és hogy mit kéne mondani vagy valami, de nem volt gond mert tudta hogy hogyan oldja fel a dolgot. az hogy meztelen voltam meg hogy fizikálisan hozzámért az úgy nem feszélyeztetett már, csak inkább a tudat amíg el nem kezdődött, hogy én most odamentem elveszteni a szüzességem.
De feleslegesen paráztam rá az az igazság. Nem hiszem hogy annyival másabb volt a dolog, csak azért mert szüz voltam, mert szerintem ha egy srác néha-néha él szexuális életet, ő sem biztos hogy tudná irányítani egyből a dolgot egy prostival.
Ez elég nagy szégyen, hogy nektek ezért fizetnetek kell..
Én lány vagyok, de ha fiú lennék nekem nagyon megalázó lenne hogy ezért fizessek mert nem tudok összeszedni egy barátnőt 18felett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!