Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy prostinál szeretném elveszteni a szüzességem. Csak
nemigazán tudom milyen korú lányhoz lenne érdemes
mennem?
21/51 anonim válasza:
Vannak lányok, akik emiatt épp hogy szóba se állnának veled, az meg nem lenne probléma, hogy szűz vagy.
2016. máj. 28. 19:22
12es eleg rossz izlésed van..
A második lanynak olyan a melle mint a tacskó füle.
Vannak szép lányok az oldalon, de te a legcsunyábbakat találtad meg..
2016. máj. 28. 19:33
23/51 A kérdező kommentje:
#21 tudom h így van , csak az a baj velem szerintem h túl nagyok az elvárásaim magamhoz képest és nekem fontos h egy csaj jól nézzen ki és csinos legyen, éshát ne csendes mint én , nem mondom h csak a r*b*ncok jönnek be de a legtöbb lány aki tetszik azoknál nem igaz az amit leírtál sajna
24/51 anonim válasza:
túl nagyok az elvárásaid magadhoz képest, mégis egy prostival akarod először? szerintem sokkal nagyobb büszkeség, ha valaki azért fekszik le veled, mert meghódítottad, nem pedig azért, mert fizettél érte. a szüzesség pedig nem egy betegség amitől mindenképp meg kell szabadulni, nagyobb büszkeség saját választásból szűzként élni, mint önbizalomhiányból elveszíteni egy prostival. ha valaki szeret, az szűzként is szeret. ha prostihoz mész az is a saját döntésed, de tévedsz, ha azt hiszed, hogy most a szüzességed miatt kevesebb lennél. és ezt nőként mondom.
2016. máj. 28. 19:50
25/51 A kérdező kommentje:
#24 Hat elég szr volt ez így végigolvasni amit írtál de azért mert minden része igaz volt.Nem azért akarom elveszteni mert azt gondolom h emiatt nem foglalkozik velem egy nő sem és ezután majd mindenki engem akar csak nem vagyok egy nagy szívtipró és hiába vonzódom iszonyatosan a nőkhöz az igazság az h félek tőlük és ezen ha egy picit segítene már jobb lenne mert max szánalomból feküdne velem most le valaki..
De pont ezt írtam hogy nem fog segíteni. Sőt, talán még jobban elfogja hitetni veled, hogy csak a prosti a megoldás, mert majd akkor is összetörsz, amikor rájössz, hogy a prosti nem változtat semmin, sőt...
Így ne is menj prostihoz, hogy azt hiszed majd egy picit segít... egy jó öröm lesz, annyi.
2016. máj. 28. 19:59
Azért mondom hogy válassz egy idősebbet mert főleg az egyetemista p.csák akik nyomják az ipart elég hervasztóak. Csak fekszik ott mint egy döglött hal és az órát nézi hogy mikor telik le az idő. Az idősebbek lehet hogy kicsit vadabbak(ezért is kell szólni neki hogy neked ez lesz az első) de ők lehet hogy ezt tényleg élvezik vagy legalább hihetően eljátsszák.
2016. máj. 28. 20:01
28/51 A kérdező kommentje:
Csak sajna ez a hódítás dolog nemnagyon megy de ez is rajtam múlik mint minden ami velm történik és változtatok mindennen amin csak tudok magammal kapcsolatban.
Vagyis ha tényleg azért akarsz elmenni, hogy ne feszéjeztessen a gondolat hogy szűz vagy, meg hogy ne legyen ciki a tudat, meg ilyenek, akkor menj, de csak akkor ha nem élsz álomvilágban, és tudod hogy amúgy még a porsti se feküdne le veled, csak mégis azért teszi, mert fizetsz neki. Ezzel fontos hogy tisztába légy.
De ha te pont azért mész, hogy majd utána segít a dolgokon és könnyebb lesz, akkor pont hogy nehezebb lesz, mert magadra fogod venni az egészet, és még mélyebre zuhansz.
2016. máj. 28. 20:02
30/51 A kérdező kommentje:
Hat az h "még a prosti se feküdne le veled" kicsit szrul esett mert nem vagyok leprás hanem elég vonzó , csak a külső kevés és az hogy iszonyat csendes vagyok , így nem lehet egy lány érdeklődését felkelteni és nemtudom sokszor h mit kéne mondanom és miről kellene beszéljek. Igazából hazudnék ha azt mondanám h nem lenne jó érzés ha "meghódítanék" valakit de a fő problémára ez sem lenne megoldás ami az h elég szeretethiányos vagyok és magányos.De mégis vágyom a szexre de az h egy prostival vagy hogy valaki olyannal akinek csak 1 éjszakára vagyok jó aközött érzek különbséget de nem sokat.
Kapcsolódó kérdések: