Érdemes elveszíteni a szüzességem korán, ha szerelmes vagyok a lányba?
Szerintem is várjatok még a dologgal. Fiatalok vagytok még nagyon szerintem még pettingelni is elég korai de végül is ez a ti dolgotok. Én 18 évesen vesztettem el a szüzességem a párommal akivel kb másfél hónapja voltam együtt. Neki is ez volt az első nekem is korban már azért sokkal érettebbek voltunk mint ti én még is sajnálom hogy meg tettem. Persze azóta is együtt vagyunk a párommal de még is úgy érzem minden túl hamar történt és így egy kicsit elveszett az izgalom. Persze most is izgalmas csak már más szempontból. Szerintem hagyjatok időt magatoknak időt ha eleve hosszú távra terveztek akkor amúgy is belefér egy kis várakozás :)
20/L
Szerintem is még várjatok, sokkal jobb lesz akkor. Én éppen 16 évesen veszítettem el, már másfél éve együtt voltunk (ami azóta már hat), első volt mindkettőnknek. De örülöj, hogy nem csináltuk hamarabb! Kicsit így is fiatal voltam hozzá, de nem bánok semmit. Viszont 14-15 évesen biztos, hogy megbántam volna!
A pettinget se siessétek el, nem biztos, hogy jó nagyon felfokozni a vágyakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!