Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti sajnáljátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti sajnáljátok a 20feletti szűz férfiakat? Miért?

Figyelt kérdés
Szánalmas szerintetek hogy ennyi idősen nem tudták elvesziteni, De azt meg elítélitek ha prostihoz megy. Mert sajnos vannak olyanok akiknek nem jön össze, és kénytelen fizetni azért hogy megélhesse ezt az élményt. Akkor ez miért baj? Ha a párotok is először prostival lett volna mert elvolt keseredve ti mit szolnátok hozzá?

2016. máj. 28. 10:40
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 A kérdező kommentje:

nagyon nevetek utolson :DDD

minek hisztiztél így?

amúgy nem a fétisem, csak sokat nevetek rajta :D

2016. máj. 29. 00:54
 62/67 anonim ***** válasza:
Hogy senkinek nem fogok kelleni, hogy milyen felszínesek a nők, hogy csak a jó pasik dugnak, hogy szüzen fogok meghalni...stb. Szánalmas voltam
2016. máj. 29. 10:11
 63/67 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem a legtöbben ott ronják el hogy szégyenkeznek amiatt, ha még huszonxévesen szüzek. Attól még nem vagy selejt, ha valamilyen okból kifolyólag nem jött össze a dolog. 1001 oka lehet annak, nem csak az, hogy valaki béna. De még ha nem is egy casanova, akkor mi van? Egy ember értékét nem abban mérik, hogy más partnere volt már. Én 23 éves szűz srác vagyok, de magasról letojom mit gondol más erről. Nekem speciel azért nem jött össze, mert 14 éves korom óta keményen tanulok, de meg is van az eredménye, nemrég vettek fel egy nagyon neves multihoz, ahol egy rakat pénzért légkondis irodában normális emberekkel fogok dolgozni. Valaki már 14 évesen elvesztette (ami azért valljuk be lányok esetében nem egy nagy tudomány, csak szét kell tenniük a lábukat), aztán felszolgáló a mekiben, 0 baráti és családi kapcsolattal, de legalább már volt valakivel, akkor most melyikünk ér többet? Ha ilyen gyűlölettel beszéltek a szüz fiúkról akkor gyanítom azért annyira nektek sincs rendben az életetek... A szüzeknek meg kitartást, lehet ők 25 évesen fogják elveszíteni, de akkor az igazival, és nem egy narkós gyökérrel a buli után a kukák között
2016. jún. 9. 04:03
 64/67 anonim ***** válasza:
25%

Gratulálok az utolsónak! Tipikus agyhalott diplomás. Ékes példája annak, hogy az egyetemen csak papírt adnak, de intelligenciát nem!

"egy nagyon neves multihoz"

Legalább fogalmazni megtanultál volna! Úgy írsz mint egy 8 éves...

Remélem nem igaz hogy felvettek, mert hamar ki fog bukni, hogy semmihez sem értesz, nem csak az élethez...

10 év kemény tanulás után a CERN-ben dolgozni, na az eredmény, nem a légkondis iroda. Haha

2016. jún. 10. 09:18
 65/67 anonim ***** válasza:

"Tipikus agyhalott diplomás."

Már ilyen is van? Tipikus agyhalott diplomás? Idáig tipikus agyhalott libsiről, meg tipikus agyhalott femináciról hallottam itt. Lassan ott tartunk, hogy mindenki tipikus agyhalott.

Egyébként van benne valami, amit mond. Általában nem a jó tanulók meg az elit réteg van azzal elfoglalva, hogy általábosban már kettétegye a lábát vagy dugjon.

2016. jún. 10. 11:06
 66/67 anonim ***** válasza:
Pontosan az ilyen negatív emberekről beszélek, mint a kedves 64-es hozzászóló :( Írhatnék oldalakat arról, hogy miért nem értek egyet a szemléleteddel, de bízom benne, hogy az üzenetem eljut olyan emberekhez is, akik a reflexszerű mocskolódás és a nyelvtani/fogalmazási hibák kiragadása helyett képesek értelmezni a mondandómat, és talán segít megkönnyebbíteni az életüket... Igaz, hogy manapság már szinte bármelyik hülye szerezhet diplomát, de aki egy kicsit is ezen a területen mozog, tudja, hogy fényévek vannak diploma és diploma értéke között... Én keményen küzdöttem már fiatalkorom óta, mert szeretnék megbecsült, jómódú, értékes ember lenni, de ha valamit az ember igazán el akar érni, áldozatokat kell hoznia... És egyáltalán nem a "pénzért" hajtunk, ahogy azt az utolsó előttihez hasonló emberek gondolják, erkölcsi tartalma is van ennek a dolognak. Magyarul: Nem szeretnék olyan megcsömörlött negatív ember lenni, aki mindenben csak a rosszat látja (lásd: nem tud rólam semmit, de az első kommentem után már "agyhalott diplomás" vagyok, kiválóan kiragadja a szövegből a fogalmazási/nyelvtani hibákat, de arra képtelen, hogy érvekkel támassza alá a mondanivalóját)... De nem folytatom tovább, inkább csak tegye fel mindenki magának a kérdést, ha partnert szeretne választani, egy olyanra vágyik, aki másokat fikáz, mindenben a negatívumot veszi észre, de legalább "ő az élethez nem hülye, nem úgy, mint az összes diplomás" (állítása szerint), vagy egy nyugodt, kiegyensúlyozott, stabil egzisztenciával rendelkező embert, aki bár lehet, hogy szűz, de nem árassza el a társát folyton a vinnyogásával, pocskondiázással, stb... Félreértés ne essék, az utóbbi nem én vagyok (még), csupán erre törekszem, szerintem kezdetnek sokkal jobb, mint az előbbi...
2016. jún. 11. 01:13
 67/67 anonim ***** válasza:
Én azokat az embereket sajnálom, akik nem érték el a céljukat. Igazából őket sem sajnálom, de gondolom kudarc nekik. De ez minden területre igaz, nem csak a szexre. Egy vadidegenen mit sajnáljak? Az ő élete.
2016. jún. 11. 01:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!