Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti sajnáljátok a 20feletti szűz férfiakat? Miért?
Figyelt kérdés
Szánalmas szerintetek hogy ennyi idősen nem tudták elvesziteni, De azt meg elítélitek ha prostihoz megy. Mert sajnos vannak olyanok akiknek nem jön össze, és kénytelen fizetni azért hogy megélhesse ezt az élményt. Akkor ez miért baj? Ha a párotok is először prostival lett volna mert elvolt keseredve ti mit szolnátok hozzá?2016. máj. 28. 10:40
51/67 anonim válasza:
A 45% még mindig csak egy műcsöcsös, munkanélküli, proli transzi, aki egész nap a gyk-n lóg.
52/67 A kérdező kommentje:
Mekkora vita lett ebből :D
20.000ft os vacsora hol lett leirva? csak mert nemntalálom egyébként meg nem a nők hibája hogy szűzek vagytok és, hogy nem kelletek nekik.. mert bárhogyis néz ki valaki valakinek ugy is kell szoval ez csak kifogás
2016. máj. 28. 17:46
53/67 anonim válasza:
Aztakurwaistenit mi megy itt :D ti 1-2 kivétellel úgy vagytok hüly_ék ahogy vagytok :D itt szakadok rajtatok fel orája
54/67 anonim válasza:
52#
A 37.válaszban van a 20000 forintos vacsi
49#
Nem vagyok nő, csak utálom, hogy itt hisztisztek minden egyes nap és sajnáltatjátok magatokat. Lehet, hogy az én írásomból neked az látszik, hogy nő vagyok, de az még mindig jobb, mint ha egy hisztis kislány lennék mint te.
55/67 anonim válasza:
Ahhoz, hogy sajnáljanak minket empátiára lenne szükség. Az meg a mai lányokba egyáltalán nem szorult.
56/67 A kérdező kommentje:
54,én a kérdező vagyok, sehova nem irtam 20ezer forintos vacsorát, szerintem összekeversz valakivel..
2016. máj. 28. 19:55
57/67 anonim válasza:
Kérdező!
Én a 45%-os ribivel vitatkoztam, nem neked írtam a 20000-es vacsorát
58/67 A kérdező kommentje:
Utolsó: akkor rendben van.
egyébként te szűz vagy még? :D
2016. máj. 28. 20:27
59/67 anonim válasza:
Kérdező, velem váltottál pár szót privátban, neked ez a fétised amúgy? :D (Irónia nélkül kérdezem)
60/67 anonim válasza:
58#
Nem vagyok szűz, de 21 éves koromig az voltam és úgy hisztiztem itt mint az itteni balf_szok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!