Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti sajnáljátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti sajnáljátok a 20feletti szűz férfiakat? Miért?

Figyelt kérdés
Szánalmas szerintetek hogy ennyi idősen nem tudták elvesziteni, De azt meg elítélitek ha prostihoz megy. Mert sajnos vannak olyanok akiknek nem jön össze, és kénytelen fizetni azért hogy megélhesse ezt az élményt. Akkor ez miért baj? Ha a párotok is először prostival lett volna mert elvolt keseredve ti mit szolnátok hozzá?

2016. máj. 28. 10:40
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
8%
És a 40-es válaszoló még csodálkozik, hogy miért nem kell egy nőnek sem
2016. máj. 28. 16:17
 42/67 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem meg a férfi válaszok a viccesek. A szüleimet nem vonom ebbe bele, a médiát is kihagyhatjuk, mert nem tévézem, bulvárt sem olvasok. 2-3 alkalommal szerinted annyira kiismeri a női testet, mint az aki volt min. 200 nővel? Nem ódaadósság kell, hanem hogy rendesen megdugjon. És igen, én is odateszem magam, szívesen szopok, a nyalást nem szeretem, de elviselem. " letépik a kis pitshanadrágotokat, aztán jól beverik" Igen, ez a pozitív, nyomjon a falnak és szexeljünk keményen. Szedd már össze a töködet és ne nyafogj.
2016. máj. 28. 16:20
 43/67 anonim ***** válasza:
Hol írtam, hogy nincs barátnőm?:D Kivételek mindig vannak, de egyre kevesebb.
2016. máj. 28. 16:21
 44/67 anonim ***** válasza:
94%
Utolsó, látom nem ment át a lényeg, de nem baj, legtöbbetek nem az eszetek miatt kel el.:) Javaslom akkor sétálj ki a német autópálya mellé, és élvezd a tapasztalt férfiakat. Az meg továbbra is a női hülyeség netovábbja, hogy azt hiszitek, aki volt x nővel, azzal minden jó lesz.
2016. máj. 28. 16:24
 45/67 anonim ***** válasza:
95%

43#

Az itteni ri_ancok inkább a kivételek. A legtöbb nő nem olyan mint a kedves 45%-os ku_va. Ő is csak itt teszi az agyát, mert az életben egy hájas disznó akit még bottal sem piszkál meg az ember. Itt éli ki azt, hogy mindenhol undorodnak tőle, most ő rugdoshat másokat. Most komolyan. Aki olyat ír, hogy minden nap 20000 forintos vacsora kell neki, az milyen álomvilágban élhet. Itt mindkét tábor szánalmas. Olyan emberek vitatkoznak az életről, akiknek nincs életük. Hát ez a GYK.

2016. máj. 28. 16:29
 46/67 anonim ***** válasza:
9%
Van rajtam olyan 3kg felesleg, de nem vagyok se hájas. És nem vagyok se qrva, és nem itt élem az életemet. :) Ha neked ezt könnyebb elhinni, mint szembenézni a valóssággal. Ez az én véleményem, a tiéd meg a tiéd, fogadd el, hogy van aki másképp él és másképp gondolkozik. Nem veszed észre hogy magadat égeted azzal, hogy neked nagy dolog egy 20.000ft-os vacsora? ha nekem nagy dolog lenne, akkor biza nem itt ülnék hanem tennék azért, hogy legyen egy rendes életem.
2016. máj. 28. 16:37
 47/67 anonim ***** válasza:
95%

46#

"Ha nincs havi 50.000forintod ilyesmire akkor hogyan lesz napi 20e vacsorára?"

Szerintem nem olyan égő, hogy nincs havi 600000-em vacsorára. Gondolj már bele, hogy mennyit kéne ahhoz keresni, hogy ha csak a kajára költ az ember annyit. Talán a magyar népesség felső 10%-a megengedheti ezt magának. És 22 évesen meg főleg nem kivitelezhető, hogy annyit keressek. Nagyon tájékozott lehetsz a magyar fizetési viszonyokban...

2016. máj. 28. 16:45
 48/67 anonim ***** válasza:
100%

46:

Nyilván itt vitatkoznál velünk, ha megengedhetnél magadnak olyanokat, mint egy 20 ezer Ft-os vacsora. Egyáltalán ki az az idióta, aki 20 ezret költ egyetlen vacsorára?:D Még gazdagon se tenném, totál felesleges. A 200 nővel lefekvő férfit meg had ne magyarázzam, tételezzük fel középkorú vagy, ha egy 30 éves férfi 200 nővel lett volna együtt (ami ismét ugyanakkora logikátlanság lenne, mint egy 20 ezer ft-os vacsi, a kivitelezhetőségről ne is beszéljünk, az oldalon Miquel, aki beismerten nagy nőcsábász volt világ életében, 60+ évesen a 200 felét se közelíti meg), azt jelenti, hogy 21 naponta másik nővel kamatyolt, amennyiben 18 éves korától számítjuk ezt az időszakot. Sok sikert egy ilyen férfihoz, biztos melletted fog megállapodni. :D

45:

Inkább úgy mondanám, élőben a nők mást mutatnak és mást gondolnak. Élőben megy a színház, a vetítés, de ha a tetteiket nézed, a gondolkodás hasonló, mint itt, egy anonim oldalon. Meg kell nézni, hogy a mostani középkorú-idősödő házasságok hogy működnek. Akiket ismerek, szinte kivétel nélkül évtizedek óta kihűlt kapcsolat, gyűlölködés, megcsalás, bántalmazás, lelki terror, a gyerek személyisége elcsesződött, jószerivel az előbb taglalt remek családi háttér okán, ésatöbbi. Elsősorban a női felfogás és párválasztás itt is látható logikátlansága miatt. Nagyon ritka az olyan eset, hogy a szeretet és az érzések miatt választ párt a nő, holott hangoztatják, ők érzelmi lények. "Dugjon meg rendesen, legyen tapasztalt, legyen pénze, egzisztenciája fiatalon, nézzen ki jól." Aztán 10-20 év múlva szét van bas..va az életük, plusz a gyerekeik élete, mert anyuci meg apuci egyébként érzelmi oldalról közelítve egyáltalán nem szereti egymást. És mondom, ez a mostani 40-55 éves korosztály, mi lesz akkor, mikor felnőnek ezek a groteszk elvárásokkal rendelkező mai nők (és férfiak)? Semmi tisztelet, semmi érzelem, kezd kihalni az emberekből, ami megkülönbözteti őket az állatoktól. Kivétel egyre kevesebb, a nők egyik meghatározó tulajdonsága, hogy beállnak a sorba, nehogy má' kilógjanak a barátnők közül.

2016. máj. 28. 16:50
 49/67 anonim ***** válasza:
27%
#38 Ez az alpári, lekezelő stílus még inkább bizonyítja, hogy csaj vagy.
2016. máj. 28. 17:05
 50/67 anonim ***** válasza:
0%
Emberek az a szex kategória, nem a párkapcsolatot kategóriája. ha szexről van szó, akkor fontos a tapasztalat, a határozottság, a férfiasság. Ha kapcsolatról akkor ahogy valaki itt írta az átlag emberek nem érdekelnek az átlagfizetésükkel.
2016. máj. 28. 17:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!