Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti sajnáljátok a 20feletti szűz férfiakat? Miért?
Figyelt kérdés
Szánalmas szerintetek hogy ennyi idősen nem tudták elvesziteni, De azt meg elítélitek ha prostihoz megy. Mert sajnos vannak olyanok akiknek nem jön össze, és kénytelen fizetni azért hogy megélhesse ezt az élményt. Akkor ez miért baj? Ha a párotok is először prostival lett volna mert elvolt keseredve ti mit szolnátok hozzá?2016. máj. 28. 10:40
11/67 anonim válasza:
10:
De nem érted hogy azon nem tudunk változtatni hogy vonzódunk-e vagy sem a tapasztalatlan szűzfiúkhoz?
Ha nem vonzódom hozzájuk, akkor nem tudok átkapcsolni az agyamban egy kapcsolót, hogy mától meg vonzódjak hozzájuk. Ez olyan mintha azt mondanánk neked hogy holnaptól legyél meleg, pedig nem annak születtél. Nem így működnek a dolgok
12/67 anonim válasza:
#11: Oké,elhiszem,hogy te nem vonzódsz,mindenki ahhoz vonzódik akihez akar. DE! Emiatt ne különböztess meg valaki mert nem volt még nővel,ugyanolyan ember mint bárki más.Nekem ezzel van bajom, ha valaki valamit nem tud,azt lenézzük,kiközosítjük,belérúgunk,kinevetjük és csodálkozunk ha gyűlölködő lesz és ez bármi másra is igaz nem csak a szüzességre.
13/67 anonim válasza:
13, nem arról van szó, hogy szűz. Szűz, de nem akar az lenni. MINDENKIT lenézek, aki nem tesz a céljai eléréshez. Ha neki az a célja, hogy szexeljen és nem sikerül. (van 7 milliárd ember a Földön), akkor igenis lenézem. Én írtam, hogy a prostizás pozitívum, minél tapasztaltabb annál jobb.
14/67 anonim válasza:
#14 Aki pl. túl alacsony ahhoz, hogy nője lehessen, az mit tehet a céljai eléréséhez? Ha semmit, akkor pedig miért nézed le őt is?
15/67 anonim válasza:
Hogy-hogy mit? A magasság csak egy kifogás. Vannak 150cm-es nők is, csinosak. Ez bla-bla-bla. Arra fogja, hogy alacsony és azért mert 10ből 9 nő visszautasítja, így nem is ismerkedik. Azért nézem le mert nem kitartó. Ebben a beszélgetésben nem nyerhetsz, mert mind csak kifogás.
16/67 anonim válasza:
A 150 centis nők számára is 175-180 centinél kezdődik a férfi. Ezt te ugyanolyan jól tudod, mint én, csak letagadod, ahogy a legtöbb nő.
17/67 Karnun22 válasza:
Gondolom, hogy sokan éppen
ezért vetik bele a szexbe
magukat egy idősebb férfival
mert az ott, már tapasztalt. De nem lenne ez probléma ha időben felvolna avatva az ember fia..! Szóval lányok magatokra vessetek úgy finoman megfogalmazva, egy nem szűz sráctól... :*
18/67 anonim válasza:
Na én befejeztem mert nagyon buta vagy. Én nem tagadom le, hogy nálam 185nél kezdődik a férfi, de ez nálad kifogás. Nálam nem lenen esélye alacsony férfinek, de sok nőnél igen. ha alacsony vagy akkor gondolom édesapád is az, mégis lett gyereke, nem? Nézz már szét az utcán, Törpilla. Ismerek kb 168-170cm-es férfit akkora magasságú nővel mint ő. Ez mind kifogás. Menj oda ha kell akkor 100nőhöz, ha mind elutasít akkor nem csak a magasság a gond.
19/67 anonim válasza:
Messziről jött ember azt mond, amit akar. Én nem ismerek, sőt, soha nem is láttam olyan 170 körüli vagy az alatti fiatal férfit, akinek nője lett volna, leszámítva aki extra jóképű vagy tele van pénzzel. Ez pedig tipikus, hogy "nekem nem jönnek be az alacsony pasik, de van akinek igen". Ha minden nő ezt mondja, akkor mégis kinek jönnek be?
20/67 anonim válasza:
# 20, nem tudom hány éves vagy és milyen magas, de ez a magasság komplexusod már orvost igényel. Mondom, nézz szét az utcán, étteremben, ahol jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!