Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti sajnáljátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti sajnáljátok a 20feletti szűz férfiakat? Miért?

Figyelt kérdés
Szánalmas szerintetek hogy ennyi idősen nem tudták elvesziteni, De azt meg elítélitek ha prostihoz megy. Mert sajnos vannak olyanok akiknek nem jön össze, és kénytelen fizetni azért hogy megélhesse ezt az élményt. Akkor ez miért baj? Ha a párotok is először prostival lett volna mert elvolt keseredve ti mit szolnátok hozzá?

2016. máj. 28. 10:40
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
28%
Én ismerek olyan 168 cm magas srácot, aki 24 éves létére több mint 50 nővel volt már úgy, hogy tizennyolc évesen veszítette el a szüzességét.
2016. máj. 28. 13:10
 22/67 anonim ***** válasza:
26%
Egyébként szidhatjátok a lányokat, hogy mennyire felszínesek, de ti odamentetek már egy "csunyább" lányhoz? Ha igen, akkor oké, de ha nem, akkor meg ne ócsároljátok állandóan a lányokat.
2016. máj. 28. 13:10
 23/67 anonim ***** válasza:
21%

A magasság kérdéshez muszáj hozzá szólnom mert hihetetlen hogy lehet ilyen hülyeségeket írni hogy alacsonyabb pasiknak már nincs is barátnőjük. Én 165 cm vagyok és az egyik párom 170 cm volt. Tény hogy nekem is a magasak jönnek inkább be de mégis összejöttem ezzel a fiúval mert szerelmes lettem és onnantól nagyon nem érdekelt milyen magas. És azt hozzá teszem hogy tett azért hogy szerelmes legyek mert udvarolt, azon volt hogy meghódítson és sikerült is neki. Meg az is tény hogy ő sportolt, tehát nem engedte el magát azért mert alacsony és akkor úgyis mindegy, hanem keményen edzett hogy legyen legalább jó teste és nagyon is az volt. Az előző barátnője pedig magasabb volt nála. Szóval ennyit erről. Nem siránkozni kell hanem azokon a dolgokon változtatni amin lehet.

Azt meg én is nagyon bírom hogy a nőket leszólják amiért nem kell nekik csúnya srác, de azoknak a csúnya srácoknak meg nem kell csúnya lány...most akkor hogy is van ez? Idióták.

2016. máj. 28. 13:19
 24/67 anonim ***** válasza:
61%

Nem folyok bele a vitába, én is szűz vagyok még, de nem akarok ezzel így itt foglalkozni, de!

Utolsó. Egy lány, ha igényes magára, akkor egyszerűen nem lehet csúnya! Ha azt hiszi magáról, hogy kövér, akkor sportoljon. Ha a bőre, arca nem tetszik, sminkeljen. Öltözzön igényesen. Ha ad magára, akkor az átlagos szintet nagyon lazán üti meg. (Én rengeteget alakultam már át pár évvel ezelőtti énemhez képest, eredménye még nem sok, de szerintem ez már "csak" abból fakad, hogy nem tudom hogy kéne lányoknál kezdeményezni) Szóval, ha a lány akar tenni magáért, akkor átlagos szintet tudja hozni. Egy srác nem biztos 22/F

2016. máj. 28. 13:19
 25/67 A kérdező kommentje:
Nem értem hogy jött ide a magasság., de nem minden lány a nagyon magas férfiakat szereti.. Van nem egy ismerősöm aki 160-165centi és a párjánál kicsivel magasabb vagy ugyan akkora, nem számit semmit. Ez kifogás, meg persze sok alacsony lány van 150-160centi akiknél még igx is magasabb lehetsz, tudsz náluk probálkozni és ő viszont nem hiszem hogy náluk fél méterrel magasabb párt szeretnének, hanem pont olyat aki csak kicsivel magasabb vagy mittudomén. Szerintem egy ilyen idős szűz srácnak nem ez a legfőbb problémája hanem más dolgok amiért még szűz.
2016. máj. 28. 13:24
 26/67 anonim ***** válasza:
52%
Szép próbálkozás, kérdező. A legutóbbi kommentedig még én is elhittem, hogy férfi vagy. Ilyet hazudni viszont csak nők szoktak.
2016. máj. 28. 13:27
 27/67 A kérdező kommentje:

25: Ezzel nem értek egyet. Sok olyan srácot látok aki arcra nem jó képű, mégis jár edzeni, olyam testet csináltmagának hogy emiatt 10/10es nője van..

Egy lány meg ha egyszerűen csúnyának születik, nem szép az arca a fogai vagy az alakján nem tud változtatni (betegség miatt nem tud lefogyni) vagy elöl deszka hátul léc azon nem nagyon tud változtatni

Az hogy huszon évesen szűz valaki a saját problémája.. és nem a külsője miatt.. még egy nem tul jóképű srác is összetud szedniegy átlagos lányt ha jó a személyisége. A külsőn nektek is lehet változtatni az igényességen stb

2016. máj. 28. 13:30
 28/67 A kérdező kommentje:

27es, Sehol nem írtam hogy férfi vagyok, és azt se hogy a kérdésem alatti szöveg rólam szólna..

Szóval nem értem min vagy kiakadva,

Én csak a véleményekre voltam kiváncsi erről a témáról azért kérdeztem meg.

2016. máj. 28. 13:33
 29/67 anonim ***** válasza:
100%
Mint már leírtam, nálam ez mind megtörtént, fogyás, átalakulás, öltözködés, minden. Még sincs semmilyen eredménye a történetnek. Humorom is van, leszólítás még tény hogy nem megy, de interneten is érdekes módon eltűnnek a lányok képcsere után. Amúgy betegség miatt nem tud lefogyni duma az lehet igaz, csak az esetek 90%ában kamu. Nincs popsija? Menjen edzeni. Nem csak fiúk járhatnak ám konditerembe, ha nem elégedettek magukkal. Kis mell? Mért egy nőt szerintetek a melle mérete határozza meg? Arcot is nagyon könnyen tud egy lány alakítani, a haj eléggé alakítható, és eléggé kulcsfontosságú szerintem. Alakulásért mindenkinek tennie kell. Csak amíg egy lánynak kézzel fogható eredménye lesz, mert igenis rámennek a faszik, addig egy srácnak a teljes belső hozzáállását is át kell alakítani, ami 20 év után lényegesen nehéz. 22/F
2016. máj. 28. 13:36
 30/67 anonim ***** válasza:
4%

Nagyon tévedsz ha azt hiszed a nőnek majd kerek nagy segge lesz mert kondiba jár....az alapformán nem lehet változtatni, nagyon minimálisan lehet "megemelni" de tényleg olyan kicsit hogy szinte nem számít. És a mell igenis fontos, egy pasinak sem tetszik pl a lógóm mell és ezen csak műtét segít ami az átlagos lányoknak egy vagyon. És ha nincs keskeny dereka azon sem tud változtatni és ha rövid/görbe lábai vannak azon se és tudjuk mennyire szeretik a pasik a miniszoknyás csajokat. A fiúknak meg nincs ilyen probléma, ha edz akkor jó teste lesz és kész. Szóval folyton csak a kifogás megy. Azért könnyebb igazából egy csajnak pasit találnia mert a pasik annyira nő függők, legalábbis a szex miatt hogy nem válogatnak annyira, szexre több csaj megfelel nekik. A másik oldalról meg nem így van mert a nők többsége kapcsolatban gondolkozik nem egyéjszakásban, ezért válogatnak.

Egyébként meg sokszor nem is a külsőségeken múlik a dolog csak egyesek e mögé bújnak mert egyszerűbb ezzel jönni mint szembenézni a jellembeli hibáikkal. Tudni kell férfiként viselkedni! Ez első sorban nem a külsőtől függ.

2016. máj. 28. 13:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!