Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti sajnáljátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti sajnáljátok a 20feletti szűz férfiakat? Miért?

Figyelt kérdés
Szánalmas szerintetek hogy ennyi idősen nem tudták elvesziteni, De azt meg elítélitek ha prostihoz megy. Mert sajnos vannak olyanok akiknek nem jön össze, és kénytelen fizetni azért hogy megélhesse ezt az élményt. Akkor ez miért baj? Ha a párotok is először prostival lett volna mert elvolt keseredve ti mit szolnátok hozzá?

2016. máj. 28. 10:40
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
Nem igazából a férfiaknál tényleg nincs ilyen, de ha mit ad isten kicsi a pélója, akkor már lehet hogy mégis van :O ;)
2016. máj. 28. 13:52
 32/67 A kérdező kommentje:
31-es Nagyon egyetértek veled, Igazad van!
2016. máj. 28. 13:53
 33/67 anonim ***** válasza:

Erről a témáról csak egy dolog tud mindig eszembe jutni:

"Molnár Krisztián: Ne sajnálj, mert kicsi a f****m!"

https://www.youtube.com/watch?v=mxoNFJ0FYvw

2016. máj. 28. 15:10
 34/67 anonim ***** válasza:
55%
#30: Ugye ezt te sem gondoltad komolyan,hogy egy fiúnak csak edzenie kell és jó teste lesz? Azért a megfelelő kaja,táplálékkiegészítő,edzés nem 1-2 forint havonta és nem kis áldozat. Nem beszélve a testi adottságokról és a genetikáról.
2016. máj. 28. 15:16
 35/67 anonim ***** válasza:
16%
Az a baj az ilyen fiúkkal, hogy olyanok mint az itteni alacsony kommentelő. Hisztiznek mint a kislányok és hajtják a saját baromságaikat. Hibáztatják a világot, közben csak az a bajuk, hogy önbizalomhiányosak és olyan a személyiégük mint egy dunaparti kavicsé. Pár éve én is ugyanilyen voltam. 165 centivagyok és 55 kg (most már lehet, hogy kicsit több) és azt hittem, hogy ocsmány is. Itt hisztiztem, hogy miért ilyen felszínesek a nők, meg, hogy senkinek sem kellek. Aztán valahogy rávettem magam az ismerkedésre és láss csodát egy éven belül lett barátnőm és ha szakítanánk akkor 1-2 hónapon belül találhatnék másikat. Szóval én is ilyen voltam, mielött elkeztem tenni azért, hogy jobb legyen. De ezek a lúzerek lusták mint a dög és nekik egyszerűbb itt hisztizni.
2016. máj. 28. 15:24
 36/67 anonim ***** válasza:
78%
Az utolsó hozzászólásról ordít, hogy egy csaj írta, és egy szó sem igaz belőle.
2016. máj. 28. 15:28
 37/67 anonim ***** válasza:
0%
# 34, tudod a csóró, prolik sem kellenek a nőknek. Ha nincs havi 50.000forintod ilyesmire akkor hogyan lesz napi 20e vacsorára?
2016. máj. 28. 15:30
 38/67 anonim ***** válasza:
29%
22 éves vagyok és férfi. De gondoltam, hogy nem hiszed el, mert ha igaz lenne az azt jelentené, hogy a te hibád, hogy egy szánalmas senki vagy és az is a te hibád lesz, hogy egyedül fogsz meghalni. De ha neked jó így, akkor ne is tegyél semmit. Csak sajnáltasd magad, hisztizz mint egy ovis, dögölj egész nap a gép előtt, recskázz minden nap háromszor, ja és nehogy kimenj a házadból mert akkor lehet, hogy valaki hozzádszól.
2016. máj. 28. 15:34
 39/67 anonim ***** válasza:
86%

27#

Te álomvilágban élsz.

Kinek van minden nap 20ezre vacsorára? Az havi 600 ezer. Ez nem igazán jön ki a 150000-es átlagfizetésből.

2016. máj. 28. 15:37
 40/67 anonim ***** válasza:
85%

Undorítóak ez alatt a kérdés alatt a női válaszok, ti amúgy belegondoltok miket írtok, vagy csak hajtogatjátok, amit anyuci-apuci meg a média belétek nevelt, hogy nektek a legjobb minőség jár, csak mert punci van a lábatok között?

Legyen jó a férfi az ágyban, mert nem kell szűz kisfiú (aki egyébként egyáltalán nem biztos, hogy rosszabb, mint a tapasztalt társai, 2-3 alkalom után pedig mindenbe bele tud tanulni + jóval odaadóbb)??? Hadd kérdezzem már meg, ti leápoljátok rendesen a pasit, meglovagoljátok, mozogtok? Vagy elterültök az ágyon, elvárjátok hogy kinyaljon, aztán nagy kegyesen megdughat, és még érezze is magát megtisztelve?! Fejemet rá, hogy a nagy pofájú nők nagy része a 2. csoportba tartozna, akik ezeket az igényeiket ennyire előtérbe helyezik. Nem is ártana egy nagyobb migráns áradat ebbe az országba, helyretenni ezt a sok elszállt, semmirekellő nőt. Juszuf meg Ahmed nem nyitná ki előttetek az ajtót, nem lenne udvarias és kedves, mint azok a férfiak, akiket ti lenéztek, csicskáztattok és barátzónába tesztek, ők hozzába**znak a falhoz, letépik a kis pitshanadrágotokat, aztán jól beverik. Pár hónap és megtanulnátok tisztelni felebarátaitokat. ;)

2016. máj. 28. 15:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!