Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit csinálnátok, ha valaki odamenne az utcán hogy kinyalhatlak-e?
Figyelt kérdés
Velem megtörtént, azért kérdezem... a részleteket priviben2016. máj. 26. 09:43
1/48 anonim válasza:
Elküldeném a retekbe, de leírhatod, ha gondolod priviben, hogy mi történt :D
2/48 anonim válasza:
Jézusom. :D Lefújnám gázspray-vel.
Elmeséled nekem is?
3/48 anonim válasza:
Én sokszor szoktam ezt csinálni mert szeretek szorakozni a lányokkal. Ilyenkor többségében zavarba jönnek és nem szólnak semmit hanem tovabbmennek, van aki nevet, de beszolni nem nagyon mernek, ilyenkor már nem olyan nagy a pofájuk
4/48 anonim válasza:
Tényleg vannak ekkora tapló férfitársaim? De tényleg érdekelne, hogy mit csináltál?
5/48 anonim válasza:
Megfejelném, gyomron vágnám, amikor összecsuklik térddel orrba.. aztán leköpném, és átlépnék felette... Így konkrétan.
Aki ilyet csinál az egy beteg állat.
6/48 anonim válasza:
Nem mondod, hogy tényleg volt valaki ennyire bunkó...
7/48 anonim válasza:
Utolsó, na ezt merd megcsinalni.. Ja igen és én azért szoktam mert régebben sokszor bántottak meg lelkileg, pláne kinevettek ismeretlen lányok az utcán és ahogy önbizalmam lett ezt így próbálom talán visszaadni :D hát szabadszájú lettem, tegnap is villamosok megkérdeztem egyiktől hogy szereti e az anált. Igazából én nem akarom valójában kinyalni őket, nem vagyok vadállat csak szeretek velük szórakozni a fenti okok miatt. És igen ilyenkor nem olyan nagy a pofájuk
8/48 anonim válasza:
(pláne helyett például és villamosok helyett Villamoson) de az tegnap nem én voltam aki a kérdezőtől kérdezte, kíváncsi vagyok a sztorijára :D ezek szerint vannak még poénos férfitársaim. Ja és én a normálisnak tűnő lányoknak nem szólok be, hanem ezeknek a plázap*csaszerűeknek, akik kelletik magukat, ha lány lennék megverném az összes ilyet annyira irritálnak
9/48 anonim válasza:
49%
Neked ku***ra nincs önbizalmad. Ugyanaz a sérett kisfiú maradtál aki vagy. Amit csinálsz az a beteges kisebbségi komplexusosból fakad. Pont mint amikor a 170 centis nyomok beszólnak mindenkinek.
A csajok pedig nem nem mernek visszaszólni csak lesz***ják a hülye fejedet. Mert mi történhet? Megvered őket a nyílt utcán?
10/48 anonim válasza:
Ilyet még nem kérdeztek, de olyat már például igen, hogy milyen színű bugyi van rajtam. :D
Kíváncsi lennék, hogy veled mi történt, kérdező, írd meg priviben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!