Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ha bármit engedne a lány szex közben, mit csinálnátok vele?
Figyelt kérdés
2016. máj. 20. 14:13
1/31 anonim válasza:
kikötözőset! mélytorkosat! anált! fenékpaskolást miközben lovagol!
és nem feltétlenül ebben a sorrendben! persze menetközben lennének még igazán jó ötleteim!
persze ez csak akkor az igazi, ha élvezi is!
2/31 anonim válasza:
Nem tudom nekem a párom bármit enged, amire vágyom és én is neki
4/31 anonim válasza:
Taknyosra szopatnám. Bár vonzz a dolog, de nem biztos, hogy képes lennék végignézni, ahogy ő szenved.
5/31 anonim válasza:
Kikötözve nyalás, ujjazás. Mindig mielőtt elélvez abbahagynám amíg teljesen kikészül és könyörög, hogy csináljam végig. :)
6/31 anonim válasza:
ágyra fektetném, hogy a feje lelógon és úgy szájbadugnám, hogy ütögethetné a lábamat, amíg nem végeztem nem hagynám
abba!
8/31 anonim válasza:
Nem hagynám elelvezni, folyton abbahagynam előtte
10/31 anonim válasza:
Én làny vagyok ,de leìrom mi izgatna fel.
Először is a pasi jó mélytorkosan le..opatna ,közben elkezdne ujjazni,aztàn kiköt,megint sz.atna,aztàn hàtulról megd.na majd közben verné a seggem. A végén a szàmba menne el. Imàdnàm ,beindulnék tőle. Szóval uralkodjon felettem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!