Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet olyan hogy valaki szereti a párját és tényleg csak a szex miatt megy félre "az ösztönök miatt"?
Minek sorolgatod, hogy mik a kritériumaid állandóan? Hiányod van? És honnan veszed, hogy nem felelek meg neki? 190 centi vagyok ember. :D
De hozzád nem érnék, hát mik ezek a mellek :D Undorító
Na most qrva vagyok vagy farkam van? Döntsd már el. jaj de nevetek rajtatok. :D Cigány, a hófehér bőrömmel. Egyébként én rasszista sem vagyok, nincs bajom a cigányokkal, de nem vagyok az, se qurva. Szeretnéd te az én életemet... Szerinted érdekel, hogy egy ilyen prolinak nem jön a mellem? Ízlése válogatja, ki a kicsit ki a nagyot szereti. van aki a szőkét, van aki a barnát. Süt rólad a primitívség. :D Inkább keresd meg azt akinek bejössz, ne itt írogass számodra unszimpatikus embereknek. Ez a humor legalja, de jókat lehet nevetni rajtad.
Éljetek abban a hitben, hogy a nőknek jó a kicsi , mert az nem fáj. Vannak igényes nők is, ha lenne nőtök akkor szombat este nem velem foglalkoznátok. :) De inkább tanulj egy nyelvet. :)
Te még a magyar nyelvet sem beszéled, lehet 8 általánosod.
23 centis farkam van, mindenki látta már a gyk-n.
Te ronda vagy nagyon. Cigány, proli, transzi k_rva.
Takarodj szopni. A stricid mindjárt megy a pénzért.
"Süt rólad a primitívség."
Mondod ezt te, aki ide rakosgatja ki a műanyag mellét szombat este, sok életed lehet.
Beszélek 3 nyelven a magyaron kívül. :D Jah te mutogatod a farkad GYK-n? Na 23 az ideális, egyetlen pozitívnem vagyok ronda. tapasztalat alapján mondom. Cigány és proli végképp nem, megnézném a te bőrödet és hogy havonta mennyit keresel. Nem kell sz.pnom a pénzért és ha láttál volna mellet akkor tudnád hogy ha egy férfinek szilikont beraknak akkor feszül, az enyém természetes hatású.
De még mindig jókat nevetek, olyan mintha én lennék a Mónika a Mónika showban. Kéred a 20.000ft-ot a végén? :D
Nekem? Amikor mindent angolul tanultunk a fősulin? Egy magyar szó nem volt a vizsgákon. Na hess dolgozni.
Petőfi versét olvassátok el, Pató Pál.. Ezek vagytok.
"Skandálja az alja nép
Ej, ráérünk arra még!"
Na részemről ennyi volt. Megyek enni oda, ahova titeket takarítónak sem vesznek fel.
Próbálhatod még itt előadni azt, hogy te mekkora elit ember vagy (talán még te magad is elhiszed már), de attól még egy csóró kis netr_banc maradsz.
Főiskola, lol. :DD Egyetemre nem volt pénz, csak a fizetős IBS-re? Sarka Kata, Voksán Virág nem volt az évfolyamtársad azon az "elit" helyen?
Bár kétlem, hogy bárhova is jártál, de ez mutatja a magyar felsőoktatás színvonalát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!