Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tele van a számítógépem mesztelen lányok képeivel. Lányok miért vagytok ilyen felelőtlen kis ribik?
Most őszintén, mennyire érdekes az n+1-ik cicis, punci kép?
Max egy patront megér, de tele a net vele. Amatőrökkel is, nem csak profikkal.
Kihasználod a lányok naívságát. Én mondjuk rengeteg emberben megbízom ennek köszönhetem, hogy sajnos tudtomban vam,hogy sok embernek oktalanul adtam képet
De azokat a képeket Ti aljas férfiak csellel kéritek tőlünk.
Egyszer egy férfi lánynak kiadva magát beszélt velem és sajnos annyira naív voltam,hogy küldtem neki meztelen képet. Azt hiszem, hogy a gép másik oldalán egy biszex lány ül erre kiderül,hogx csak egy átverés áldozata vagyok!
Az olyan lányokat használjátok ki mint én. Szörnyűek vagytok! És ezek után csodálkoztok, hogy a lányok manapság már alig bíznak meg valakiben? Szerinted miért? A magad fajtáért! Remélem ezt átgondolod!
ismét 36-os vagyok :D :
Minek küldözgetsz ismeretlennek, akivel csak neten beszélsz képet? Azt sem tudod ki az...... Te hibád is egyrészt....
ez a kérdés most kb olyan,mintha az oroszlán leostobázná a zebrát amiért az egy kaja.
attól még hogy ezek ilyen kis buta pitsák,még ugyanúgy szereted őket megdugni,pont úgy ahogy én is.
ez a dolguk,hogy küldjék a kis képeiket amikkel felizgatnak.
úgyhogy én egy percig sem ítélem el őket ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!