Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tele van a számítógépem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tele van a számítógépem mesztelen lányok képeivel. Lányok miért vagytok ilyen felelőtlen kis ribik?

Figyelt kérdés
Olyan könnyen ki lehet csalni tőlük képeket. És ha most visszaélek vele? Na akkor mi lesz? Erre gondoltatok már?

2016. máj. 5. 18:39
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

Most őszintén, mennyire érdekes az n+1-ik cicis, punci kép?

Max egy patront megér, de tele a net vele. Amatőrökkel is, nem csak profikkal.

2016. máj. 6. 00:54
 42/46 anonim ***** válasza:
100%
Hát fiam, aki egy buta libától kér képeket mert arra bukik. Noss.. ne csodálkozz. :D
2016. máj. 6. 10:03
 43/46 anonim ***** válasza:
100%

Kihasználod a lányok naívságát. Én mondjuk rengeteg emberben megbízom ennek köszönhetem, hogy sajnos tudtomban vam,hogy sok embernek oktalanul adtam képet

De azokat a képeket Ti aljas férfiak csellel kéritek tőlünk.

Egyszer egy férfi lánynak kiadva magát beszélt velem és sajnos annyira naív voltam,hogy küldtem neki meztelen képet. Azt hiszem, hogy a gép másik oldalán egy biszex lány ül erre kiderül,hogx csak egy átverés áldozata vagyok!

Az olyan lányokat használjátok ki mint én. Szörnyűek vagytok! És ezek után csodálkoztok, hogy a lányok manapság már alig bíznak meg valakiben? Szerinted miért? A magad fajtáért! Remélem ezt átgondolod!

2016. máj. 6. 23:40
 44/46 anonim ***** válasza:

ismét 36-os vagyok :D :

Minek küldözgetsz ismeretlennek, akivel csak neten beszélsz képet? Azt sem tudod ki az...... Te hibád is egyrészt....

2016. máj. 6. 23:48
 45/46 anonim ***** válasza:
én is szoktam küldeni de az arcomat soha!!!CSAK AKIT ISMEREK!!
2016. máj. 7. 06:15
 46/46 anonim ***** válasza:
9%

ez a kérdés most kb olyan,mintha az oroszlán leostobázná a zebrát amiért az egy kaja.

attól még hogy ezek ilyen kis buta pitsák,még ugyanúgy szereted őket megdugni,pont úgy ahogy én is.

ez a dolguk,hogy küldjék a kis képeiket amikkel felizgatnak.

úgyhogy én egy percig sem ítélem el őket ezért.

2016. júl. 12. 23:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!