Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tele van a számítógépem mesztelen lányok képeivel. Lányok miért vagytok ilyen felelőtlen kis ribik?
"Te is ráérhetsz, hogy meztelen lányok képeit gyűjtögeted. Barátnőt, kapcsolatot már nehezebb lenne?"
"20-30%-al volt találka is, annak a negyedével meg szex is. Miért okoskodsz? Előbb kérdezz, ha nem tudsz valamit."
Megismétlem a válaszom, mert elsőre, úgy látszik, nem sikerült felfognod. BARÁTNŐT, KAPCSOLATOT már nehezebb lenne?
A találka és a szex nem azonos a barátnővel és a kapcsolattal. Kicsit több felelősség, és az állati szint felett lenne, ami neked túl megerőltető lenne. Ennyi vagy.
Igen, kihasználom a lányokat, nem tagadom.
AKit ki lehet használni azt kihasználják
Ha nem én, akkor majd valaki más
ennyi
ma 18:48
Nem vagy te se orvos se professzor szóval ne próbálj itt nagynak tűnni looser.
1. Sose küldök senkinek olyan képet senkinek, amin a pucér testem és az arcom egyszerre látszik.
2. Annak küldök egyáltalán, akiben valamilyen szinten megbízom, mert a levelezésünk alatt már megismertem, ők valószínű nem fognak visszaélni a képeimmel.
Ezen kívül még olyanoknak is küldök néha, akikről biztosan tudom, hogy sose fogunk találkozni, na, ők meg hogyan tudnának visszaélni vele?
3. Csak olyan képet csinálok, tartok meg, küldök el, amit nem kell szégyellnem. Mit tudsz vele csinálni? Elküldöd a munkahelyi főnökömnek? Na bumm, lesz egy jó napja.
Ez tényleg nem egy előnyös tulajdonság, és felelőtlenség. Nem gondolnak bele, hogy bárki ülhet a "net másik oldalán", bármilyen szándékkal.
De hasonlóan működik néhány pasi is, csak nemhogy könnyű kicsalni, maguktól jönnek a képek - igaz, némelyik kamu.
"Lányok miert vagytok ilyen kis felelotlen ribik?"
Kerdezo azert odairhattad volna, hogy akinek nem inge....;)
Utalom az altalanositgatast!
Sose kuldtem magamrol meztelen se semmilyen hasonlo kepet senkinek! Ezutan se fogok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!